Hejsan!

Nu är blogg pausen över. Ska komma igång ordentligt och försöka blogga varje dag. Hur som helst så var jag på hoppträning igår och det var super kul. Jag hade en av klubbens ponnyer som heter Solis. Han vart jätte pigg men inte stark och det är ju så kul då + att det var våran debut på utebanan för i år. han är verkligen världens bästa häst och alla problem bara försvinner när jag rider han och jag kan fokusera på en sak alltså ridningen. Det är ganska mycket som snurrar i mitt huvud just nu som jag inte delar med mig av på bloggen.. Men det finns en del saker jag kan dela med mig av och det är t.ex skolan. Alltså skolan tar verkligen all ork från mig.. Vi har massa prov och alla bara stressar runt över att det är snart är slut och alla betyg som ska höjas m.m. Jag där imott orkar inte mer jag orkar verkligen inte kämpa med skolan längre. Jag kan verkligen inte koncentrera mig på skolan och igentligen så vill jag inte heller så jag har verkligen ingen motivation.. Jag vet att det snart är slut men orkar inte en ända dag till. Kommer seriöst inte ihåg sist jag plugga hem och jag tar aldrig med mig läxor och mappar hem för gör jag det så ligger dem bara på mitt skrivbord sedan glömmer jag dem när jag ska till skolan. Nu ska jag sluta skriva annars kommer väll ingen läsa hela.

Hoppas ni har det bäst i alla fall hejdå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Idag så red jag i skogen. Jag red Tintin och det känns faktiskt riktigt bra. Vi red i skogen och det var väldigt skönt att komma ut. Vi har ju vart ganska mycket i ridhuset men nu red vi ut. Han var ganska pigg och han vart rädd för det mesta. Jag kände att han var lite "på tårna" nästan hela tiden. Vi möte 2 fyrhjulingar i skogen. De åkte in på sidan och stängde av dem så det var jätte snällt. Men fyrhjulingarna var ju ändå jätte läskiga tycker Tintin. Vi möte även andra "jätte läskiga" saker i skogen. Men han reste sig inte så det var bra. I vilket fall så är jag nöjd med dagens ridpass. Hoppas ni har det bäst!
Hejdå
❤️

Likes

Comments

Hejsan!!
Idag var jag på min första pay&jump.
Jag red Tintin och vi gick felfria så nu har jag min första 
rosett. Men ja vi gick felfria men det gick inte så bra som det låter. Tintin spåra totalt ur på tävlingsplatsen. Vi kunde knappt spänna jorden för han snurra runt, stressa och skrek. Han börjar med att nocka mig i ansiktet så jag börja blöda i munnen. Sedan när jag kommit upp på han så reste han sig typ 10 gånger, han slängde sig in i andra hästar, han backa och snurra. Han stressa runt och var helt galen. När jag säger att han reste sig så menar jag det. Han lätta inte utan han reste sig nästan rakt upp.
Jag är en ganska osäker ryttare med sjukt dåligt självförtroende. Som hoppar av när hästen blir rädd för nått men idag hände nått med mig. Jag red en helt sjövild ponny och gick felfri. Jag satt på hans rygg fast han reste sig gång på gång på gång. Vi red in i ridhuset och han fortsätter att stressa och resa sig. Men tillslut så hoppade vi våran bana och jag fick min rosett! Jag är stot över mig själv och trots hur han gjorde idag så kan jag inte sluta le och vara stolt/glad över denna dag. Jag tycker detta var en lyckad dag i vilket fall. För jag är så sjukt stolt över mig själv. Men jag skulle aldrig ha klarat det om det inte var för mamma och Petra. Tack till er❤️
Hejdå
❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Igår så hade jag dressyrträning med Tintin. Alltså det gick verkligen as bra. Vi tränade en del övergångar. Vi travade runt på spåret sedan på mitten av varje lång sida skritta vi 3 steg. Sedan trava vi igen. Vi gjorde även samma övning i galopp. Jag tyckte det var en rolig övning och det tror jag Tintin också tyckte. Idag så ska jag hoppa med honom. Det ska bli kul.
Det kommer ett till inlägg där jag skriver om hoppträningen! Hejdå
❤️

Likes

Comments

Hejsan

Det var inge hoppning idag utan det var dressyr. Bra koll jag känner att jag har
😂
I vilket fall så kändes det inte så jätte bra.. Jag kände mig inte riktig fokuserad även fast jag försökte och det kändes mest kaos.. Men jaja man måste ha mindre bra ridpass för att kunna ha bra
😉
Nu ska jag sova för ska upp klockan 7 imorgon eftersom jag och Tintin ska ha dressyr träning klockan 08:30. Men så kan det va när man har häst. Sedan ska jag iväg och skriva grönt kort prov klockan 13.00. Har pluggat en del så hoppas det går bättre den här gången.
Lär iallafall sova nu! Vi hörs imorgon
Hejdå
❤️
(Är inte Tuva och Solis sjukt sööta
😍)

Likes

Comments

Hallå hallå
Idag red vi ut på en skrit tur (med lite trav och lite galopp
😉) på förmiddagen. Det var jätte mysig och inte alls kallt. Jätte kul iallafall!
Ska äta nu sedan plugga lite till och sedan drar jag på ridlektion vid stallet. Tror att vi ska hoppa idag men vi får väll se.
En sak som är bra är att jag inte har vänt dygnet
👏🏻 jag lyckas alltid göra det på lov men nu har jag vaknat mellan 8 och 9 på mornarna varje dag. Så det är skönt för jag vill verkligen inte vända på dygnet.
Hoppas ni har det bra
Hejdå
❤️

Likes

Comments

Tjenare
Nu kör vi igång med bloggen igen. Har haft en liten paus av lite olika anledningar men nu är jag taggad på att börja blogga igen.

Idag var jag på hoppträning med Tintin super kul. Alltså det gick super bra genom hela ridpasset och han skötte sig jätte bra
🌟
Vi gjorde jätte roliga övningar tycker jag. Vissa var lite kluriga men han skötte det super bra
👑
Idag fick vi även hem en del ny utrustning till han och det är alltid lika kul. Vi fick hem 2 grimmor, ett träns, 2 täcken och ett bett. Tror det var allt men jag kan ha glömt nåt
😜

Hoppas ni har det bäst!!
Hejdå
❤️

Likes

Comments

Hejsan!!
Nu är det vår!!
😱
Vet ni vad det betyder?
Att det snart är sommar
😍
Alltså Gud va jag längtar till sommar. Men då klart så har min förkylning kommit tillbaka
😳 i vilket fall igår var jag och åkte slalom. Det var jätte rolig och hur varmt som helst. ☀️
Idag så missa jag bussen för att mamma råkade försova sig. Så jag ska snart ta nästa buss till skolan. Att jag missa bussen gör så jag missade halv nationella proven..
Men jaja snart är det helg och då slipper jag tänka på skolan.
Hoppas ni har det bra. Hejdå
❤️

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Nu är det då här att jag har en fråga till er. Min fråga är

Vad tycker ni om spooks västen??

Jag har hört både dålig och bra om den. Men är det värt att köpa den? Finns det någon annan väst som är bättre elr billigare?

Skriv gärna en kommentar vad du tycker så jag vet vilken väst som är bäst! :)

Hejdå


Likes

Comments