Hej sötnosar ❤
Detta blir ett ganska kort inlägg, mest för info.

Idag kommer jag hem från fjällen, ungefär i eftermiddag. Då kommer jag vara mer social på t.ex instagram och kik och sånt. Ni kommer alltså kunna nå mig enklare. Vi har påsklov i veckan så kontakta mig om ni vill va någon gång. Har ni också påsklov i veckan?
Min instagram: Kerstin_Gunnarsson
Kram🎀

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej sötnosar ❤

Som ni vet har jag varit inaktiv och så på sistone. Har bara inte haft någon stor lust att blogga. Vi har också haft mycket prov.

Ska försöka bli lite mer aktiv på bloggen tänkte jag! Iallafall, jag var ledig från skolan onsdag och torsdag, för vi skulle till fjällen, eller aa, vi är i fjällen just nu, och åker hem imorgon. Det har varit väldigt många dagar vi har varit utomhus, så jag är ganska trött i kroppen, därför ska det bli skönt med en vecka lov nu! Ska också, kanske ha en privatlektion på påsklovet, det ska bli jättekul! Hör av er om ni vill veta mer!
Glöm inte att följa min insta: kerstin_Gunnarsson

Kram 🎀

Likes

Comments

Allt började med att mamma och pappa skilde sig och mamma skaffade en ny man som hade en dotter med egen häst, Cessie heter hästen. Jag har ridit på Cessie flera gånger innan, men kände att intresset började växa nu på sista tiden.

Jag tjatade på mina föräldrar jättelänge innan jag började märka att det kanske börjar bli tjatigt med alla mina samma argument om t.ex att plocka in i diskmaskinen en gång om dagen och dammsuga och massa sånna saker. Det funkade inte. Samtidigt som det började dansen och nyckelharpan bli tråkigt. Så en kväll, när jag och mamma satt i bilen så frågade jag "Om jag slutar med dans och nyckelharpan, får jag börja på ridskola då?"

Det gick ett bra tag sen innan jag tog upp ridskolan igen, jag tror att mamma och pappa nappade lite på bortväljningen jag föreslog, så, en kväll när jag kom hem från bion, hade mamma ringt Bjursås Ridklubb, som jag önskat i flera dagar. Jag fick två provgånger, och det var en av de roligaste sakerna jag hållt på med. Jag förstod snabbt att ridning, det var min grej. Det var det jag ville hålla på med. Så nu, rider jag varje vecka.

Många tror att man inte kan byta intresse så fort som jag gjorde, men jag bytte aldrig, jag har alltid varit ryttare, fast jag har aldrig vetat om det. Jag är med fantastiska vänner och hästar varje vecka, min dröm har slagit igenom, vilket jag aldrig trodde att den skulle göra. Jag gör det jag älskar ❤ Så där antar jag att ni har svaret på frågan ni frågar så ofta.

Kram, hoppas ni förstår 🎀

Likes

Comments

Hej hästmular🎀

På torsdag ska bästa Paula också rida på min privatlektion❤ Vi har nyss mailat Sandra för att kolla om det går, och jag är jättesäker på att det gör det! Hihiiii🎀
HÄSTKRAM🎀

Likes

Comments

Hej sötnosar.

På torsdag ska jag få en privatlektion kl 5 med Pexy😍
Och på tisdagen är det vanlig ridlektion 😍 Fatta glädjen 😍

KRAM❤❤❤❤🎀🎀🎀

Likes

Comments

Hej sötnosar.
Idag börjar ridningen! Så himla peppad nu. Jag ska på ridning om lite mindre än en timme. Hihi, det ska bli så roligt! Detta är ju min första HELA termin! Så vi ska se hur många gånger jag ramlat av efter avslutningen!

Ni får ha det så bra! Själv har jag skitmycket träningsvärk i hela axlarna och ner till midjan sen igår, Zombie dodgeball är jobbigt, hehe...

Kram🎀

Likes

Comments

Hej sötnosar.
Ikväll är vi på O'learys och äter middag och spelar olika simulator-spel på en stor projektor som känner av också! Är här med Pappa, Mamma, Mammas nyas ex, mammas nyas ex dotters kille, mammas nyas ex dotter, min riktiga syster och min systers kille, min mammas nya, och jag. Komplicerat... Jag tror att vi ska äta snart, så jag ska ta pommes... Hihi.

Man kan spela många sporter på simulatorn, Zombie Dodge, Soccer, Rugby, Basket, Fotboll, och många fler sporter. De flesta ska man skjuta bollar på skärmen, och på Zombie Dodge kommer det skitläskiga Zombies mot en som man ska skjuta bollar på, annars hoppar dom upp på skärmen helt plötsligt, det är asläskigt! Hoppas ni har det bra, för det har verkligen jag!
Kram🎀

Likes

Comments

Hej sötnosar.
Idag har jag åkt skridskor och köpt ny slalom/snowboard hjälm. Imorgon ska jag åka i backen med två vänner och Skol IF bjuder på lunch, hamburgade och läsk.. helt gratis... Hihi! Det ända som stör mig nu är att jag har en period då jag är ganska irriterad lätt, och jag har känt av det extra mycket nu.

Sen har jag blivit dödskär denna vecka!!! Mer får ni tyvärr inte veta.. Moahaa...

Kram 🎀

Likes

Comments

Hihi! Där lurade jag er...
Vi är inte på hotell ;)

Hej Sötnosar.
Hur mår ni? Ikväll så ska vi ha en spelkväll med Ellas kille Jakob, min mammas nyas ex dotter, och min mammas nyas ex dotters pojkvän. Komplicerat. Men kul. Vi ska SPELA hotell, och äta godis och allt sånt där som smakar gott.
Min
Hotell är som spelet monopol, fast mer invecklat och så mycket roligare. Jag har bestämt att jag ska vara det rosa flygplanet.
Kram🎀

Likes

Comments

Gott nytt år alla sötnosar.
Tack för ett fint år alla vänner, det finns en speciell vän till mig, som alltid ställer upp för mig, och finns där för mig. Vi brukar alltid påminna varandra hur mycket vi älskar varandra, och ikväll, skjuter jag upp ett alldeles speciellt fyrverkeri till dig Kajsa. Sen vill jag tacka min familj och min släkt, för när jag faktiskt tänker efter, så märker jag hur mycket ni anpassar er och hur mycket ni gör för mig, i alla tillfällen.
En raket för er familiaaa❄

Sen den nästsista raketen går till min syster, som alltid sjunger med mig i badrummet när vi borstar tänderna... Inte bara det, utan du betyder faktiskt jättemycket för mig, och jag hoppas att jag betyder lika mycket för dig. Trots att jag aldrig får låna din hårborste.

Den sista, raketen går till mina älskade djur som inte får vara med oss idag, utan som har gått bort.

Timofej🐱
Lychee🐭
Hajjy🐭
Kotte🍁
Och såklart djuren som faktiskt finns med oss idag.

Älskar er vänner och familj, tänker på er😘

Pang pang kram🎀

Likes

Comments