Det va inte igår jag bloggade direkt.

Jag har väl tyvärr inge kul att skriva om men jag ska nog hitta på något åt er iallafall! Men det har inte hänt så mycket sen jag bloggade sist. Jag rider ju Amber 1 gång i veckan nu sen så har jag ju skolan och sen på fritiden så ärre bara massa jävla läxor.. Jag ä ju med kompisar oxå sen har jag kommit igång med träningen oxå så de ska hinnas med sen gör jag inte så mycket mer...

Ni får mer än gärna fråga massor på ask är 110% ärlig!

http://ask.fm/poltinoja

Puss <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan alla!
Today va rätt chill va ju i skolan de va helt okej fast FETT drygt! Ååh jag ä så jävla trött så har jag så jävulskt tråkigt tror jag får syyyk! Så skulle jag o Hanna o Jennie vare te Arvika idag men vi kom inte hem så då fick de bli va hemma! Har sett på första avsnittet av tvd i season 5 iallafall fett bra längtar till nästa fredag så jag får se mer! Haha nej jag ska inte tråka ut er mer nu hörs sen!

Puss <>

Likes

Comments

Hejsan!
Äntligen fredag!! :D ska snart dra till skolan rätt chill dag faktiskt :) sen blir det kanske va med Hanna en stund! Ikväll ska jag se första avsnittet på season 5 av vampire diaries fan vad jag har längtat!!! Kanske blir nön film oxå jag vet inte har inte riktigt bestämt mig än! Men det spörs väl antar jag:) i morgon kanske de blir Arvika med Hanna o några till men vi får se om vi tar oss hem annars blir det hemma antar jag fast jag vill bort ut göra något jaja men vi hörs väl!


Puss 💞Likes

Comments

Outfit o facelook!
Likes

Comments

Hey och sorry för jag har varit lite off på senaste tid vet inte riktigt vad jag ska skriva om jag gör ju nästan inget annat än att va i skolan,plugga, va med kompisar, stallet i måste börja sälja mina plast påsar oxå sjukt jobbigt ju! Jaja de ä bara att börja men jag har ju typ ingen tid denna veckan har sjukt mycket läxor fan hele tin har 2 prov på torsdag sen så har jag svenska till freda sen hemkunskap och engelska tills på månda o de blir rätt mycket att plugga in på 3 dagar! Så jag kommer kanske inte att blogga så mycket nu men kommer nog något inlägg då och då! ❤️

Xo

Likes

Comments

Outfit och facelook!
Likes

Comments

Hej!

Igår va jag på ullared som jag inte har skrivit här på bloggen men det va jag iallafall så jag har gjort en haul på det jag hår köpt!

puss <3

Förlåt för dåligt ljud!

 

 


Likes

Comments

Hejsan!
Dagen har varit chill bara skola men de va helt okej! Har dock väldigt ont i både nacke och rygg sen igår.. Inte särskilt roligt men jag får väl stå ut! Iallafall så ska jag chilla lite kanske göra lite läxor blir nog inge städa i dag måste ha hjälp att sätta upp min hylla oxå så vi får väl se! Men jag tänkte fixa en vide åt er! Får väl se vad den handlar om har inte riktigt bestämt än! Men vi hörs sen!

Puss 💞

Likes

Comments

Dagens outfit o facelook..
Likes

Comments

Hej!
Tänkte att jag skulle börja med dagens outfit och facelook så jag börjar med det i morgon!

Puss❤️

Likes

Comments