Idag på förmiddagen så åkte jag, min bättre halva och en go och glad vän till oss på en Pokemon roadtrip för att lägga in oss på olika gym. Tyvärr så tänkte jag inte längre än vad näsan räckte så jag tog tyvärr inget kort på våran färd 😢 Får bli bättre på det. Fick en ny Pokemon idag ( Numel) men den låg bara på 44% IV men nu finns den i mitt pokedex 😊. Nu ikväll blir det väll säkert att jaga lite mera Pokemon ifrån gen 3.

Ha det super bra nu Alla Pokemon vänner 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon alla härliga Pokemonlirare.

Nu när jag vaknade på morgonen så det första jag gör ( börjar kanske bli spelberoende) är att slå igång Pokemon för att se om man har fått sina 50 coins för dagen och att kanske mataupp sin Pokemon med Golden razz berry.

Ni vet väll om att nya Pokemon inom gen 3 har kommit ut igår kväll? Själv har jag inte fångat något eftersom jag skulle till jobbet ( jobbar dag idag). Skall väll försöka fånga nya Pokemon ikväll eller så får jag vänta tills på fredag 🙈

Det nya är väll också att man skall fånga och kläcka nya ägg innan den 1 Februari för att få nya Pokemons... Jag har hur mycket okläckta ägg som helst och jag lär ju få kämpa för att få nya ägg 🙈men det skall jag nog fixa 👍

Lycka till att fånga de nya Pokemon idag!

Likes

Comments

Jösses, min bättre halva ser att han är utslagen på ett ställe som både jag och han ligger i. Då går jag till det gymmet via min Pokemon gubbe. Där är det någon som försöker att slå ut oss. Jag ger min Pokemon ett Golden razz berry för att min gubbe skall överleva. Vill ju att de som slår på ett Team Mystic gym skall få kämpa lite samt att jag vill ha guld i det gymmet.

Många tycker nog att det är både elakt och spoofing men det tycker inte jag 🙉🙈

Vad tycker ni?

Likes

Comments

Hej alla godingar där ute i Pokemon världen.

Idag raidade jag en Tyranitar och jag fick den. Dock inte den bästa eftersom den låg på en IV 67 % men nu kommer jag försöka att raida på detta ställe så mycket som möjligt för att kunna få ett EX-pass. Jag har haft turen att få de 2 första gångerna då det var på test men sedan dess har jag inte fått något medans min bättre halva har fått 4 totalt dvs 2 test och 2 efter det. Jag var så blomma förbannad på honom så jag kunde nästan slå ihjäl honom. Idag när dottern skulle spela ( hon är en team Instinct) så fick hon sitt första EX-pass och jag blev så glad så jag tjöt 🙈Hon fick också Tyranitaren och vi åkte hem och fikade.

Nu får det vara bra för denna gång men jag återkommer 😉

Likes

Comments