Hej! Tyvärr även ett sista hej. Jag kommer nu att sluta blogga här med det har verkligen varit roligt! :)

Dock så slutar jag inte helt. Jag har gjort en ny blogg som handlar om hundar över lag och om mina två hundar.

Tryck HÄR för att komma till Nouw.se/alltomhundar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Här kommer det ett inlägg om vattentyper!

Det sägs att en vattentyps Pokémon är ren, eftersom att den kan anpassa sig till varje situation och väder. Vattnet kan ju då anpassa sig i flera former. En vattentyps Pokémon känner sig då alltid glad så länge det finns vatten. Väldigt många vattentyps Pokémon är dock inte helt rena vattentyper utan är även en annan typ. Deras attacker baseras på vatten, om inte så är det inte en ren vattentyps Pokémon.

Exempel på rena vattentyps Pokémon

Exempel på vattentyps Pokémon plus en annan typ

Likes

Comments

Hej! Imorgon kommer det en ny kategori på bloggen, (2016-01-18). Vad det är för kategori/vad det kommer att handla om får ni se imorgon. I alla fall så kommer det inte upp fler inlägg idag.

FÖRESTEN! Om ni har missat mina inlägg om vilka till exempel Ash Pokémon i Black & White serien är så tryck

HÄR!!

Bonnie, haha!

Likes

Comments

Hejsan! Här får ni lite info om Pokémon Cubone!

Cubone är en marktyps Pokémon som är svag mot grästyper, istyper och mot vattentyper. Dess höjd är 0.4m och väger 6.5kg. Denna Pokémon placeras i kategorin Lonely och har förmågan Rock Head och Lightning Rod. På sitt huvud bär Cubone en skalle, skallen är av sin döda mamma. Nu använder den skallen som en hjälm. På grund av detta har man aldrig sett dess verkliga ansikte. Cubone har även ett ben som han bär som ett vapen. Tyvärr så gråter denna Pokémon ofta på natten i sorg av sin mamma. När han gråter så vibrerar skallen på huvudet och avger sorliga ljud. Oftast så lever Cubone i grottor eller på berg, och när Cubone utvecklas blir den en Marowak.

Mer info om Cubone

-HP 2 av 10

-Anfall 3 av 10

-Försvar 4 av 10

-Specialanfall 2 av 10

-Specialförsvar 2 av 10

-Hastighet 2 av 10

Cubone´s Utveckling

                                           CUBONE                                              MAROWAK

Likes

Comments

Här har jag en tabell som ni kan se vad olika Pokemon typer är starka eller svaga mot!

En MARK typs Pokemon är effektiva mot ELDTYP, ELEKTRICITETSTYP, GIFTTYP, STENTYP och STÅLTYP. De är inte effektiva mot GRÄSTYP eller INSEKTSTYP. ​De är dock inte heller alls effektiva mot FLYGTYP.

En FLYG typs Pokemon är effektiva mot GRÄSTYP, KAMPTYP och INSEKTSTYP. De är inteeffektiva mot ELEKTRICITETSTYP, STENTYP eller STÅLTYP.

En PSYKISK typs Pokemon är effektiva mot KAMPTYP, GIFTTYP och PSYKISKTYP. De är inte effektiva mot STÅLTYP, och inte alls effektiva mot  MÖRKTYP.

En INSEKTS typs Pokemon är effektiva mot GRÄSTYP, PSYKISKTYP och MÖRKTYP. De är inte effektiva mot ELDTYP, KAMPTYPGIFTTYP, FLYGTYP, SPÖKTYP, STÅLTYP.

En STEN typs Pokemon är effektiva mot ELDTYP, ISTYP, FLYGTYP och INSEKTSTYP. De är inte effektiva mot KAMPTYP, MARKTYP eller STÅLTYP.

En SPÖK typs Pokemon är effektiva mot PSYKISKTYP och SPÖKTYP. De är inte effektiva mot MÖRKTYP eller STÅLTYP och är inte alls effektiva mot NORMALTYP.

En DRAK typs Pokemon är effektiva mot DRAKTYP. De är inte effektiva mot en STÅLTYP.

En MÖRK typs Pokemon är effektiva mot PSYKISKTYP och SPÖKTYP. De är inte effektiva mot KAMPTYP, MÖRKTYP eller STÅLTYP.

En STÅL typs Pokemon är effektiva mot ISTYP och STENTYP. De är inte effektiva mot ELDTYP, VATTENTYP, ELEKTRICITETSTYP eller STÅLTYP. En STÅLTYP är inte alls effektiva mot GIFTTYP, MARKTYP eller FLYGTYP.

De jag INTE har nämt i någon slags typ, betyder att de tar NORMAL SKADA.

Likes

Comments

Här har jag en tabell som ni kan se vad olika Pokemon typer är starka eller svaga mot!

En NORMAL typs Pokemon är inte  effektivt på: KAMPTYP, STENTYP eller STÅLTYP. De har inte heller någon effekt allsSPÖKETYP.

En ELD typs Pokemon är effektiv på GRÄSTYP, ISTYP, INSEKTSTYP eller på STÅLTYP. De är dock inte så effektiva på ELDTYP, VATTENTYP, STENTYP eller på en DRAKTYP.

En VATTEN typs Pokemon är effektiv på ELDTYP, MARKTYP och STENTYP. De är inte så effektiva mot VATTENTYP, GRÄSTYP eller DRAKTYP.

En GRÄS typs Pokemon är effektiva på VATTENTYP, MARKTYP, STENTYP och SPÖKTYP. De är inte så effektiva mot ELDTYP, GRÄSTYP, GIFTTYP, FLYGTYP, INSEKTSTYP, DRAKTYP eller STÅLTYP.

En ELEKTRICITET typs Pokemon är effektiva mot VATTENTYP och FLYGTYP. De är inte effektiva mot GRÄSTYP, ELEKTRICITETSTYP eller en DRAKTYP. Dom är inte alls effektiva mot MARKTYP.

En IS typs Pokemon är effektiv mot GRÄSTYP, MARKTYP, FLYGTYP och DRAKTYP. De är inte så effektiva mot ELDTYP, VATTENTYP, ISTYP eller STÅLTYP.

En KAMP typs Pokemon är effektiv mot NORMAILTYP, ISTYP, STENTYP, MÖRKERTYP och STÅLTYP. De är inte så effektiva mot GIFTTYP, FLYGTYP, PSYKISKTYP eller INSEKTSTYP. De har ingen effekt alls mot SPÖKTYP.

En GIFT typs Pokemon är effektiv mot GRÄSTYP och INSEKTSTYP, De är inte effektiva mot GIFTTYP, MARKTYP, STENTYP eller SPÖKTYP. Dom är inte alls effektiva mot STÅLTYP.

De jag INTE har nämt i någon slags typ, betyder att de tar NORMAL SKADA. ​

Likes

Comments

YES! JAG ÄR TILLBAKA!

Idag blir det en del 8 utav Eevee Utvecklingen!

Idag kommer det att handla om Espeon.

Espeon är en Psykisk Pokémon som är svag mot insektstyper, mörktyper och mot spöktyper. Den är 0.9m hög och väger 26.5kg. Den placeras i kategorin Sun och har förmågan Synchronize. Espeon är ett däggdjur som är kattliknande. Den har en lila elegant kropp med en röd juvel i pannan. Denna juvel lyser när Espeon använder sina phykiska förmågor. Eevee utvecklas till Espeon när det sker lycka under dagtid. Kan också utvecklas med hjälp utav en Sun Shard. Den är extremt lojal till sin tränare då den anser att hon eller han är värd det. Det sägs att denna Pokémon har utvecklat sina prekognitiva befogenheter för att kunna skydda sin tränare från skada.

MER INFO OM ESPEON

-HP 3 av 10

-Anfall 3 av 10

-Försvar 3 av 10

-Specialanfall 6 av 10

-Specialförsvar 4 av 10

-Hastighet 6 av 10

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​SISTA delen släpps någon gång i veckan!

Likes

Comments