Pappas stjärt, mer alkohol & en massa jävla ”lakrids”

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

oops menade Onni inte Omni

Likes

Comments

Kompis-lompis!!!


Har varit upptagen med att vara upptagen med annat skoj såsom bon jovi. Under de senaste dagarna är det mycket väl förståeligt att ni har saknat när ni får fly undan era egna tråkiga liv och läsa om mitt så nu ska jag förklara för er vad jag har haft för mig. JO!! Jag kan börja med att berätta att jag har antagit mig utmaningen att komma på en rangordningslista. Vad kan jag då mena med detta tänker ni?! Jo en rangordningslista är grundpelaren till att människan ens har kunnat förökat sig. En rangordningslista är alltså en lista baserat på typen av människor, till exempel kan en dels lista se ut såsom min kompis beskrev, som ska förbli anonym men låt hos kalla henne för ''the red one'' (du vet vad jag syftar på Alvis ;) ) . Listan var alltså treskalig och var utformad efter glassmaker, snygg var då choklad, medelmåtta jordgubb och ful vanilj. Personligen så föredrar jag vanilj över jordgubb (om den inte är hemgjord med ekologiskt råsocker) och därför funkar inte just den listan in på mig. Hittills har jag tänkt på följande rangordningslistor: (1.= snygg, 2.=medel, 3.=ful osv...)

Lista 1:

1. Bon Jovi 2. Teenage Dirtbag 3.

Lista 2(specialgjord åt ''salami'' eller ''Saimi'' som Camilla skulle ha sagt)

1. Omni 2. mustikka 2. lippakakku

Lista 3:

1.kuk 2. dildo 3. banan

Taa-DAAA!!! det där var mina listisar!!! Nu kanske ni undrar varför jag har varit så extremt anonym med namn så kan jag ge er förklaring beror på Nellie G. då hon ansåg att det var ''oprofessionellt'' att skiva namn men rebell som jag är så kommer här ett par namn: SAimi, Alva, Fatima, wilma, Elin, (((LEGENDEN))), nellie, Isabelle, Ellen (ja du sol-din!!), amanda, bella.... Nu tappade jag bort mig. Aja. Här kommer en bild på nedre sidan av detta episka inlägg.


(SAFB= Stay Away From Boys)

Ciao mi amicos /Clara Tozzi

Ps! Ti Amo

Likes

Comments

Hejsan svedjan lingongrottor!

På grund av kritik av Amanda (och för jag lovade er fler inlägg ;) ) så ska jag ta med personlighetsfaktorn.

Vi har alla den där vännen som ser ut som en 9 men vars personlighet ligger på en 2. Personens medianbetyg som människa ligger därför på en 5. Detsamma gäller folk som ser ut som en 3 och personligheten ligger på en 9. Detta drar upp personens betyg på en 7-8 då personlighet drar upp mer än utseende.

Jag skrev faktist lite fel i förra inlägget när jag talade om siffror då jag talade om utseende men jag menade i person. Dvs både siffran för utseende OCH personlighet.

Nu ska jag äta en macka och dricka o’HEN (hihi skoja bara)

/TheCatt

Likes

Comments

Vill bara berätta om att n jag har skrivit så pass passionerade texter som jag gör så har jag oftast varken tid, ork eller lust att läsa igenom texten och därför blir det lätt fel ord eller bokstav lite här och var. Men frukta icke jag använder såklart autokorrekt men det är inte lätt att alltid göra rätt för sig det ska gudarna och Nellie veta.

/Catten

Likes

Comments

Vad avgör egentligen en människas utseende? Gener tänker ni! Det är inte helt fel faktist, men generna är inte det fullständiga svaret på gåtan!

Nu förstår först måste vi börja med att rangordna alla människor från 1-10 där 1 är fulast och 10 är dilf/milf. Men, men, men ni förstår att rangordna en person som en 1 eller en 10 ska man vara mycket försiktig med då det i princip aldrig kan vara någon som alla tycker är snygg eller ful och just därför finns det en (o)skriven regel om att varje enskild individ kan rangordna maximalt 3 personer under sin livstid som en 10 eller en 1.

Läser du fortfarande?Bra för nu kommer det spännande.

Vi börjar med att gå igenom par-principen. Vad menas med det? Jo att ett par endast kan innehålla 2 steg mellan varandra dvs att en 3 och en 6 aldrig skulle kunna vara ihop men att en 4/6 (när jag skriver med ett snedstreck menar jag att det i detta fall ska vara ett par) eller en 3/5 passar ihop.

Självklart finns det undantag men då finns det en kompensationsfaktor som att det till exempel handlar om pengar, ungdom eller kändisskap. Det finns ingen annan vetenskaplig förklaring (eller bevis på par som utan dessa faktorer är ihop) till att en 9 skulle välja att spendera texten av sitt liv med en 2.

Jag vill även påpeka att det är den kvinnliga befolkningen som tenderar att vara de högre siffrorna så kvinnor ser generellt ut bättre än män då det på 100 snygga kvinnor går 12 snygga män så antingen har de valet att sträva efter det ouppnåeliga, vara ihop med en mindre attraktiv man eller bli ihop med varandra (som för övrigt inte är ett val men man kan alltid testa något nytt).

Hursomhelst så får de som är (mot alla odds) 2/3 oftast barn som ligger på en 7 (reservation för undantag) och de som ligger på 8/9 får barn som ligger på 4 eller 5. Det var de regelbundna kidsen. De oregelbundna är de som är medelmåttor dvs allt från 4/5 till 5/6. Sådana föräldrar brukar vara svårare att förutspå och man måste därför gå tillbaka till deras egna föräldrar för att förutse. Men även om man gör det är det ändå svårt att ta reda på barnets siffra. Allt man kan göra i det läget är att testa igen när barnet är i 6-7 års åldern då det är i den åldern barnets sötighet rinner ut ur kroppen och då börjar deras sanna sida komma fram om de kommer att bli snygga eller fula. Vad jag menar med det här är att bebisar inte kan se fula eller snygga ut (bara söta eller inte söta) och då är set svårt att ställa en diagnos men när de slutar att vara söta så är det mycket enklare. Det var allt för det hör inlägget men tro mig, ni kommer att få läsa ett till för det här kan jag garantera er att det inte är det sista inlägget om avkomman.

Aja tjingeling penis-spring, SAFB /PussiKatTdollClariz

Likes

Comments

Nu är jag i skolan där det är en STOR majoritet på flickor vilket är lite synd för mig då såklart som hade förväntat att det skulle finnas många pinnar som skulle köras in där fram och bak! Men men, man får göra det bästa av situationen och flörta med de få som faktist finns.

De snygga med flickvänner kan gå å ta dig i väggen för då är skolan ingen plats för dem.

Aja gtg ska gå å smiska godsar //PuzzyCattenQlara

Likes

Comments

Jag vill bara påminna er alla om att jag hade namnsdag igår.

Stay safb /PussiCatClariz

Likes

Comments