Intressena är som bortblåsta

Igår var pojkarna iväg till Kolmården och jag var helt ensam hemma för en gångs skull en hel dag. Annars brukar killen komma över men i helgen skulle han iväg. Innan pojkarna åkte hade jag massor av planer i huvudet. Hinna städa, kanske fota lite och göra annat jag aldrig hinner. När dem gått ut genom dörren sätter jag mig i soffan och tänker ett avsnitt av Jane the virgin innan jag gör något annat. Man inser hur skönt det är att bara sitta där i soffan och inte göra något. Tänkte städa kan jag göra någon annan dag för det gör jag varje dag en ändå. Började försöka hitta inspiration till att fota men gick sådär. Det blev ett avsitt, två avsnitt och sen kaffe för att försöka bli pigg. Inspirationen kom aldrig och till slut kändes det mer som ett tvång att fota " måste ju passa på ".

Bilder blev inte alls bra så radera alla på en gång. Började fundera på intressen jag haft och att jag faktiskt inte gör något av det längre. Ut och springa, fota och blogga är något jag tyckt varit kul. Men nu föredrar jag att ligga i soffan och glo på serier.

Mina tankar igår var nog lite väl negativa för allt känns helt plötsligt tråkigt. Kanske för att jag jämt är så trött och mest av allt bara vill ta det lugnt.

Idag är jag lika trött och seg. Men vill verkligen få tillbaka min intressen. Fota och blogga i alla fall. För mina negativa tankar igår var att det inte var någon mening att fota längre, för alla bilder hamnar ändå bara på datorn och där ligger dem och glöms bort.


Nu får jag bjuda på lite bilder från förra helgen..


Gillar

Kommentarer