​Så många gånger som jag gråtit över dig, vad lönar det sig nu?

Likes

Comments

​Vad gör jag ifall jag bara vill lägga mig på marken och dö? Om jag känner att mina andetag inte längre är lika regelbundna som dem förr var. Vad gör jag ifall den här tanken kommer med mindre mellanrum nuförtiden. 

Jag kan sitta på tunnelbanan och titta på folk, höra hur dem snackar i telefon och skratta åt någonting den på andra sidan luren sa. Bli inspirerad av hur människor har klätt sig, börjat fundera hur deras morgon sett ut eller hur deras helg såg ut. Fundera på vart hon köpt sin kappa, vart han köpt sina sneakers eller hur hon gjorde sin frisyr i morse. 

Jag kan sitta i ett klassrum och fundera på ifall det bara är jag som mår såhär och får dessa tankar eller ifall det är vanligt i dagens samhälle. 

Det finns så grymt mycket press på folk i dagens samhälle, att man ska ha kurvor men ändå vara smal. Att man ska ha långt fint hår, inte ha ett enda hårstrå på kroppen förutom på huvudet och ögonbrynen. Man ska sminka sig och hela tiden vara uppklädd, men ingen stannar upp och funderar på vem vi klär upp oss för. Kanske för oss själva? Bullshit! Vi klär upp oss för att få bekräftelse av andra, vi gillar att känna oss behöva samtidigt som bekräftelse behovet växer sig allt starkare. 

Likes

Comments

Det gör ont att älska, fråga bara någon vars hjärta blivit brustet ett flertal gånger.

Livets Heroin som alla pratar om, varför skulle man vilja prova det när man ändå blir beroende och om man inte får tag i det tillslut blir galen? 

Kärlek, ett ord en poet kom på för att sätta ord på dess känslor för en annan människa. 

Likes

Comments