Startar blogg

Nu händer det.

Jag har startat en blogg. Detta för att få skriva av mig, ventilera och bolla tankar och idéer med andra. Jag har haft en privat blogg i flera år där jag ofta uppdaterat när jag känt att jag behövt lätta på hjärtat. Denna bloggen har varit stängd och ingen har därför kunnat läsa mina inlägg, inte ens min familj eller min vänner.
Nu har jag bestämt mig för att fortsätta blogga om livet och allt vad det innebär men då också publicera och offentliggöra dessa inlägg så att alla som vill kan ta del av dem.

På min blogg kommer jag att dela med mig av det allra personligaste. Det som ingen vågar säga högt eller ens skriva ner med sina fingrar på sin laptop. Därav, kommer jag inte delge mitt namn eller vem jag är, för att fortsätta våga reflektera kring mina djupaste tankar på nätet.

Det jag kan berätta är att jag är en kvinna i sina yngre dagar, bosatt i Sveriges finaste landskap. Jag studerar på Polishögskolan sedan ett tag tillbaka men har väldigt delade tankebanor kring utbildningen och om jag ska fortsätta utbildningen till hösten eller inte. Vid min sida har jag min pojkvän som jag varit tillsammans med i x antal år. Vi kämpar för att hålla vårt förhållande vid liv men ibland känns det som att gnistan har slocknat mellan oss.
Jag har lärt mig av mina senare år att vuxenlivet innebär att du förlorar väldigt många vänner du hade kärt under din skolgång. Med det sagt har jag förlorat kontakten med många jag tidigare varit nära, vilket resulterat i en känsla av stor ensamhet.
Samtidigt som jag levt med en känsla av ensamhet de senaste har det gått upp för mig vilken otroligt fin familj jag har och hur lyckligt lottad jag faktiskt är som lever runt omkring dessa människor. Mina föräldrar lever fortfarande tillsammans och jag har en bra och nära kontakt med mina syskon. Jag kommer aldrig, aldrig någonsin att kunna beskylla min familj för något i mitt liv. Jag har fått en trygg uppväxt och mina föräldrar har uppfostrat mig till en stark och självständig kvinna. Min familj har gett mig ben att stå på, och med denna grunden kan jag ta mig igenom motgångar och de mörkare perioderna i livet. Min familj betyder allt. Jag kan offra allt för dem.


Det var lite om mig. Men jag kan lova er att ni kommer få lära känna mig mycket bättre under tidens gång! Är det någon som läst detta inlägget får ni gärna kommentera eller skicka ett meddelande till mig så kan vi kommunicera lite och peppa varandra!

Ha det så bra och ta hand om er själva och de ni älskar!

#livet #polis #plugg #nyblogg #familj #vänner #förvirrad
Gillar

Kommentarer