Super Mario World 2: Yoshi's Island (1995)

Redan från start är jag förtjust i Yoshi's Island, men jag har redan spelat sidscrollande plattform sedan typ 1985

Men egentligen är inte det anledningen till att jag kör ett relativt kort gameplay på Super Mario World 2: Yoshi's Island. Det är nämligen en dum anledning, alltså att inte spela ett spel man är förtjust i.

Saken är den att jag aldrig gett spelet någon längre tid trots att jag provat det ett antal gånger. Egentligen har det inte att göra med att det är sidscrollande, för den typen av spel kan jag sakna. Det kan bero på att jag alltid spelat Super Mario World 2: Yoshi's Island i samband med att jag fått för mig att spela alla Super Mario's i kronologisk följd.

Den här bloggen (eller krönikan) är inte första gången jag på något vis gett mig på projektet att spela spel i någon sorts kronologi, men jag önskar att jag hade börjat med bloggen tidigare.

Super Mario World 2: Yoshi's Island är ett spel jag skulle rekommendera, trots att jag inte tagit mig långt själv. Spelet har en mer finurlig spelmekanik än den jag är van vid från tidigare spel i franchisen.

Om Super Mario är gulligt som koncept i sig är det ingenting mot vad Super Mario World 2: Yoshi's Island är. Det kan vara det som hugger i mig. Det gulliga. Jag kanske har ett inre mörker som vill svartmåla allt fluff i världen?

Det är hur som helst någonting som gör att jag inte vill spela vidare, även om jag flera gånger under skrivandet av inlägget tänkt att jag ska stryka allt, ta ner det nuvarande, korthuggna, klippet från Youtube och ge mig på en långkörare.

Men jag låter det istället vara så, och du kan se det nedan. Super Mario World 2: Yoshi's Island är inte ämnat för mig, men jag har väldigt svårt att motivera varför.

#retro #gaming #spelkrönika #letsplay #snes #nintendo #supermario #mario #yoshi #gulligt #fluffigt #cute #bebis #bebismario #minimario

  • 1995

Gillar

Kommentarer