South Park (1998)

1998 hade vi precis börjat titta på South Park, det hade redan gjort succé från första avsnittet, och snart hade vi ett spel också

Men jag var aldrig superförtjust i South Park då det begav sig. Det var för mycket prutthumor för min smak, och då är jag ändå något av en prutthumor kind of guy. Serien var okej, men jag tyckte inte då att den var så jävla bra som alla gjorde sken av.

Däremot skulle jag vilja se den idag. Jag gav nämligen upp efter första säsongen. Slutade kolla helt enkelt. Vad jag förstått, eller snarare vad jag hört, har serien växt och mognat och blivit bättre med åren. Jag har en serie att se om från andra säsongen helt enkelt, när jag har tid.

Men spelet? Det är ungefär vad man kan vänta sig. Eller jag kanske inte hade väntat mig ett FPS, men utifrån att vara ett FPS är South Park vad jag hade väntat mig. Man kastar snöboll, spökboll eller använder andra föremål mot horder av kalkoner, kloner och kossor.

Spelet är glitchigt som en mammaknullare, men det är också det som räddar mig att ens klara första episoden i spelet. För mig gäller det att hitta glitcharna för att ha en chans i bossfighterna. Ibland utbrister jag "Det är så dumt", men jag gör det med värme. Spelet blev aldrig hyllat för sin tid, och tro fan det, så glitchigt som det är, men bortsett från det har jag spelat många sämre FPS som ger sken av att vara seriösare än ett spel som South Park.

Nedan kan du se hur det går för mig när jag försöker klara medelvarvtiden på spelet, som är 5 timmar och 16 minuter enligt howlongtobeat.com.

1.

2.

3.

4.

#retro #gaming #spelkrönika #letsplay #southpark #cartman #kenny #comedy #humor #komedi #comedycentral #fps #shooter

  • 1998

Gillar

Kommentarer