Mario Bros. (1983)

Vissa spel återkommer jag till för att de är så sjukt fantastiska, eller på grund av tvångstankar

Med Mario Bros. är det lite både och. För att klargöra det där med tvångstankar. Jag byter system för mitt spelande då och då. Det är som att mitt själva spelande är ett spel i sig eftersom jag sätter upp regler på hur jag ska välja spel. Det är gott och väl, för jag gillar att spela det mesta. Åtminstone att kika på det mesta och komma med en åsikt.

Med min senaste tvångstanke tycks det bli fler longplays eftersom jag går efter snittider på howlongtobeat och ger mig på att försöka varva de spel jag spelar under den tiden. Tanken är att jag ska avsluta det spel jag håller på med då speltiden överstiger snittet på att varva det.

Snittiden för att varva Mario Bros. är 1 timma och 52 minuter. Jag visste inte ens att man kunde varva det spelet. Frågan är om jag kommer klara det? För jag har nu verkligen lagt ner närapå två timmar med Mario Bros.

En annan sak som kommer fram i mina längre gameplays är vad jag pratar om i mitt spelande. Visst, jag börjar prata om spelet, men Mario Bros. är snart uttömt som ämne. Det är oundvikligt för mig att sitta närapå två timmar med ett headset, utan att prata om både politik och mycket mer personliga saker.

Jag kan inte utlova att det kommer ske i varje gameplay, men mina letsplay's har med detta blivit mer av en ljudvlogg med ett spel som rullar i bakgrunden.

Det kan hända att jag någonstans i videon nämner att jag bara kör via min youtube-kanal nu, vilket beror på uppdateringar som gjordes på nouw. MIn sida har blivit fulare sedan dess.

1.

2.

#retro #gaming #spelkrönika #letsplay #mario #mariobros #supermario #nes #nintendo #blackbox

  • 1983

Gillar

Kommentarer