Grand Theft Auto V (2013)

Jag älskar Grand Theft Auto, men av flera anledningar är det här inlägget komplicerat för mig att lägga upp

För det första har jag lagt in mitt klipp på Youtube med en åldersgränsspärr. För jag vet helt enkelt inte om det är okej att visa upp Grand Theft Auto V som en möjlig video att låta rulla efter något av mina mer familjevänliga gameplays.

Jag tvekade ett tag på om jag ens skulle länka upp mitt gameplay via Facebook, men har bestämt mig för att göra det, då Facebook nu jämte Youtube är min enda marknadsföringskanal.

Jag kan inte sticka under stol med att spelet är våldsamt, och även om min egen hållning är att spelvåld nödvändigtvis inte påverkar eller avtrubbar spelaren/betraktaren, så vet jag inte hur du ställer dig till den frågan.

Dessutom skulle det vara lögn att påstå att spelet inte kan ses som nedsättande mot, ja, mot det mesta. Jag ser dock Rockstar's hela serie, bland andra produktioner, som politisk satir. Jag tycker dessutom satiren mot USA som samhälle i stort är ganska glasklar.

För det andra (egentligen bortkopplat från just det här inlägget) velar jag hit och dit om hur jag ens vill ha min blogg. Personligen, utifrån vad jag som gamer får spela tycker jag det är roligast, utifrån spelen, att beta av spelen efter någon form av all-time-popularitet.

Men samtidigt undrar jag om det är det intressantaste att få ut av en blogg som vill likna en seriös krönika. Allt som oftast går jag tillbaka till retro och känner ett behov av att presentera gamla spel. Oftast tycker jag det är roligast ur vinkeln av skrivande.

Jag hattar hit och dit på jakt efter det som känns mest vettigt.

Vad tycker du som läsare? Vill du läsa om spelhistoria, retrospel i allmänhet, om mitt liv kopplat till spel, eller som nu genom avbetning av det populäraste?

1.

2.

3.

4.

5.

Videon är något illa mastrad när det kommer till min egen röst. Turligt då att karaktärerna pratar och kommenterar mitt gameplay helt utan min hjälp.

#gta #gameplay #rockstar #grandtheftauto #gta5 #kontrovers #bilar #kriminalitet #rån #mord #action

Gillar