Grand Theft Auto: San Andreas (2004)

Ett av mina favoritspel är ett jag dessvärre inte kan göra någon egen gameplay på

Grand Theft Auto: San Andreas är ett spel som jag satt uppe med långa nätter. Ett spel i serien som utspelar sig i Los Angeles, förlåt, Los Santos. Spelet var i mitt tycke den med störst och mest varierande spelvärld, ett brett utbud av intressanta uppdrag då det kom till att klättra i en kriminell hierarki.

Jag kom långt i San Andreas, men jag klarade aldrig hela spelet.

Det var egentligen först med den här delen som jag på riktigt upptäckte att uppdragen i spelet kunde utföras på sätt där enbart min egen fantasi satte gränserna. Det gick förstås bra även till Grand Theft Auto: Vice City (2002) också, men då jag spelade Vice City var jag fortfarande inte på det klara med konceptet sandlåda och vad jag kunde göra med den.

Los Santos var en av spelseriens områden som jag aldrig tröttnade på. Spelet tog helt enkelt slut för mig när jag suttit med det tillräckligt länge. Men ofta vill jag gärna återkomma till just San Andreas.

Dessvärre måste jag köpa en sämre dator för att få spelet att funka på min PC, men nedan följer en re-review på spelet, upplagd av ColourShedProductions

#retro #gaming #spelkrönika #review #engelska #gta #grandtheftauto #rockstar #action #kriminalitet #våld #sex #losangeles

  • 2004

Gillar

Kommentarer

SayakaSU
SayakaSU,
Ah, när jag hör GTA flyter nostalgi över mig, haha.
nouw.com/sayakasu