En vecka med Player1 #1

Under veckan har jag spelat tjuv och samtidigt letat efter ett sätt att irritera dig mindre, men gissningsvis har jag misslyckats

Veckan som gått har varit förvirrad när det kommer till bloggen, krönikan eller vad man ska kalla det här. Jag har hoppat från koncept till koncept i hopp om att hitta det mest magiska sättet för mig att göra det här på.

Jag har provat att spela spel jag borde spela, utifrån vad som är på tapeten, eller vad som åtminstone hållit sig på tapeten länge. Jag har provat att lägga upp artiklar utan text och enbart hållit mig till gameplay eftersom "varför ska jag skriva när jag är en jävel på att prata?"

I grunden har jag letat efter ett sätt att inte spamma ut mina inlägg i alla flöden. Att enbart köra gameplay utan en skriven artikel skulle hjälpa mig att istället spamma flödet på Nouw, snarare än Facebook.

Att spamma är aldrig någon bra idé, borde jag ha kunnat räkna ut.

Men!

Jag har haft roligt i veckan.

Jag gav mig på Grand Theft Auto V (2013), och kommer med glädje fortsätta med det när tiden känns rätt.

Här kan du följa det.

Efter det ballade jag ur och slängde frenetiskt upp gameplay efter gameplay på gamla arkadspel genom Atari Vault (2016), alltså enbart som videomaterial och enbart med min fantastiska röst som följeslagare.

Jag är fortfarande nyfiken på vad du som läsare/tittare tycker om enbart gameplays utan text. Tanken bakom är att jag genom att skippa skrivandet hinner presentera fler spel, men baksidan är just att jag tappar skrivandet som jag också gillar.

För mig är det en svår avvägning, men jag kan själv se att innehållet blir klart fattigare. Frågan är om fattigare innehåll nödvändigtvis är en sämre krönika. Oavsett om jag har text, bild, film, eller allt i combo speglar jag i slutändan enbart min åsikt (ja, andras då jag också delar andras videor).

Anywho.

Skyrim på expertnivå är vad jag ägnat största delen av spelveckan. Jag fokuserar på att köra rouge-style och början (på 15 videos) av vad som kan bli en episk saga har gått ut på att joina och hänga med the Thieves Guild i Riften.

Men ärligt talat har jag svårt att spela Skyrim i ett kör då jag redan hängt i snart 1600 timmar i Tamriel, så jag kommer göra det stötvis med en smärre risk att abrupt avsluta hela videoserien.

Det är dock värt att kolla in oavsett om du inte spelat Skyrim eller om du är van vid Skyrim. Jag är bitvis awesome.

Se mitt gameplay på Syrim här

#gaming #retro #spelkrönika #arkad #rpg #bethesda #atari #action #gammalt #nytt #tjuv #spam

Gillar