I måndes var jag och teaterklassen på en teaterföreställning som hette tre systrar. Det var en tjej från Danmark som spelade alla tre systrar om jag förstod det rätt... Som ni märker var det kanske inte my cup of tea men den var bra gjord för någon som uppskattar enmansuppträdanden. Det blev lite svårt att hänga med på alla karaktärsbyten eftersom att hon pratade på svenska med danska inslag och dialekt. Föreställningen var klockan 19.00 men jag var inte säker på var det var så jag åkte in tidigt. Väl där hittade jag det enkelt och bestämde mig därför för att ta en lite mysig runda i halvmörkret.

Hemfärden gick smidigt och det slank ner ett litet kvällsmål innan det var dags att tacka adjö för den dagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lästrött är jag denna vecka. Det har varit så mycket läsande av långa texter eller många sidor i läroboken nu i skolan. Nu sitter jag på bussen och tar en paus även om jag borde läsa mer, så får det bli ibland för att hjärnan ska orka.

Annars mår jag bra! Jag har utmanat mina tvångshandlingar väldigt mycket nu i helgen och sedan fortsatt med det än idag, stolt är bara förnamnet! Jag har visat mig själv att jag är värd mer än att må dåligt, jag ska kunna må bra också bara jag ger mig själv de förutsättningarna. Konstigt nog accepterar jag det lättare än vad jag trott vilket jag tror är på grund av att jag nu inte orkar lyssna på mina falska tankar längre jag blir helt utmattad och förstörd på både insidan och utsidan.

Ha en fin dag vänner!

Likes

Comments

Varför vill jag bli smalare? Varför lägger jag så mycket tid och energi på att uppnå ett mål som alltid kommer att förändras när jag väl nått det?

Dessa frågor gör mig ledsen! Jag vet sanningen men blundar för den. Å andra sidan ser jag ett hopp i dessa frågor för det finns inget logiskt svar (för mig som inte är ohälsosamt överviktig och då behöver gå ner). Men det är svårt, det känns nästan omöjligt rent ut sagt! Jag skapar ett mönster i mitt liv och lever efter detta till punkt och prickar, att äta kräver planering, att umgås med vänner kräver planering. Jag är fast i ett mönster som med sina lögnaktiga påståenden får mig att känna mig trygg i dess armar. Ända tills verkligheten knackar på min dörr och vill ta mig med sig till det goda livet, till det oförutsägbara livet.

Det är bara ångest och ångest kan inte skada mig. Detta har min psykolog börjat säga till mig och jag känner mig lättare för var gång, som om den tunga stenen i magen för stunden blir lätt som en fjäder. Jag vill skita i alla komplex, lägga dem tankarna i en låda och sedan låsa den. Nyckeln skickar vi till skroten och hoppas att den återvinns till en ny nyckel, en nyckel till friheten. Det sker inte över en natt, men att se det som för långt fram kommer aldrig få mig på rätt väg. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Likes

Comments

Hej svej leverpastej!

Denna förmiddag spenderades i skogen med mina föräldrar och Tasha. Det var hennes första gång där och hon var rent ut sagt på högvarv haha. Dock har hon blivit betydligt mycket bättre i koppel än tidigare på så kort tid, vilken stjärna hon är! Senare idag väntar en fika med päronen och lite inhandling av mat och annat. 

Senare idag väntar en fika med päronen och lite inhandling av mat och annat. Dagen är något oplanerad med tider så vi får se om allt sker i snigelfart eller Tashafart.

Ha en fortsatt bra dag vänner!

Likes

Comments

Hej vänner! Allt bra?

Idag står det en del planer skrivna i kalendern, lugna är de iallafall.

🍁Morgonen startar med ett möte med min psykolog kl 10.00. Ser fram emot att på vräka ur mig lite tankar som kretsat nu då vi inte träffades förra veckan.

🍁Efter mötet ska jag snabbt gå ut en lunchrunda med Tasha för att sedan bege mig mot skolan för lite kvalitetstid med skolböckerna... Jag är ledig på fredagar men känner att jag pluggar bättre i skolan så vad gör man inte för sina betyg.

🍁Pappa hämtar upp mig här när jag kommer hem för en liten rundtur på coop. Får se om det smyger ner en liten glass i kundvagnen.

🍁Nu har jag intalat mig själv i snart en vecka om att jag ska måla mina naglar så ikväll gör vi ett nytt försök, håll tummarna på att minnet och orken håller i sig haha.

Avslutar inlägget med en fin bild på lilla Tasha från morgonrundan.

Likes

Comments

Trevlig kväll på er fina ni! det blev en lite mer uppklädd outfit dagen till ära, så jag tänkte dela med mig av den.

Tröja Bikbok// Shorts HM// Nylon tights Rusta// Skärp HM// Skor Converse.

Likes

Comments

Jag har som tidigare nämnt teater som kurs i skolan, eller scenisk gestaltning som det heter. Förra året provade jag på bild och tänkte ”åh nu ska jag bli konstnärligare!” och ”detta kommer bli så roligt och avslappnande!”. Men tro det eller ej så blev det inte för den här förvirrade själen. I all hast blev teatern mitt nästa försök till en rolig kurs. Just precis så blev det faktiskt!

Vi mimar, gör små pjäser, berättar spontana hittepå historier och snackar på vårt egna påhittade språk. Så roligt! Recommend recommend som Therese Lindren brukar säga.

Dessutom har många av mina föräldrars vänner reagerat likadant och sagt att de önskar att de också gjorde något sånt när de gick i skolan.

Kort och gott behöver jag alltså verkligen denna kusen och det gör mig så glad!

Likes

Comments

Godmorgon!

Dags att fira att de fina färgerna på träden nu har trätt fram på riktigt! Hösten, åh vad jag älskar dig haha...

Lite mellis hänger ständigt med i väskan för att förse kroppens behov. Idag hoppas vi på en piggare dag och det kämpar vi för! Jag hade en god natts sömn så vi håller tummarna stenhårt.

Ni får ha en bra morgon vänner!

Likes

Comments

På bussen imorse fick jag en längtan tillbaka till runt 10 års åldern. Några tjejer som var påväg till skolan snackade om hur de skulle klä sig till Halloween och vilken dag deras föräldrar tillät dem att umgås. Den ena tjejen, vi kallar henne Lina, ville vara ängel men hade inga vita kläder och då sa den andra, hon får heta Maja, att hon hade en perfekt klänning som hon kunde låna. Men då sa Lina "Nej jag får inte låna och prova andras kläder för mina föräldrar, och isåfall ljuger jag om jag gör det" Maja och ytterligare en kompis insisterade och sa att hon inte ljuger om dem aldrig får berätta det, men Lina gav sig inte och de tjatade på henne i typ 5 minuter efter det hahahaha... alltså vilka problem man hade på den tiden. Jag längtade kanske inte specifikt tillbaka till problemen men mer till att det var enklare på något vis (som man har hört folk säga typ en miljon gånger innan hehe).


Stuprören låten av det rinnande regnvattnet och det har bli mörkt nu, eller ja för ett par yimmar sen rättare sagt. Imorgon är det onsdag som betyder lång-kort dag då jag börjar sent men även slutar sent. Lite skönt ändå att den sista lektion är teater som inte är lika krävande och bara roligt.

Kvällmellis väntar snart och sedan är en ordentlig sömn mitt mission for tonight! Ha en trevlig kväll vänner önskar både jag och sötnosen. Råkade ha blixten på men hon sover ju som en stock i hundkorgen så ingen väckning där inte.

Likes

Comments

Hallå gänget!

Trötter har gått och blivit mitt mellannamn nu i dagarna! Klockan sex på kvällen känns som halv tolv vartenda kväll... På detta ska man plugga vilket ju säger sig själv är lite för optimistiskt om jag tänkt att något skulle fastna i lilla hjärnan. 1+1 blir liksom helt naturligt 3 haha.

Kom och tänka på att jag faktiskt inte har matte längre i skolan wihooo!!! Om ni bara visste som jag kämpade om kvällarna med det ämnet. Men nu är det puts väck och tar jag tacksamt emot med öppna armar. Jag går ju i tredje ring nu och på min linje är det inte längre obligatoriskt och blir istället en kurs som du måste lägga till.

Nu är det dags för Etik och livsfrågor hörni så ses sen!

Likes

Comments