Med ett skenande hjärta i halsgropen stirrar jag ängsligt på allt som passerar, spelar omedveten om mobiltelefonens brutala tystnad. Du fyller år idag och det vet jag fast jag inte borde, jag har redan skickat dig ett alldeles för ärligt meddelande och ditt svar bränner in sig i mina revben och sticker hål i mitt hjärta. Plötsligt är du allt jag kan tänka på, dina sorgsna ögon och ditt leende som lyser upp alla rum du besöker. Allt jag vill är trycka på den gröna luren och fråga hur du mår. Om du sovit något sedan torsdag. Om någon kramat om dig eller överraskat dig med tårta (fast jag vet att du sitter där, ensam och likgiltig, med ett kilo Ketamin och huset fullt av låtsasvänner). Jag försöker förstå var det blev såhär. Fanns det några tecken där från början, någon ledtråd som jag missade? Jag vill inte vara här och jag hatar mig själv för att jag tänker på dig och inte på honom för i sann masochistisk anda går jag hellre i bitar än vänder om. Plötsligt ser jag allt med klarhet, jag har aldrig varit ensam på den här stigen, inte egentligen.


Jag är så trött på den här leken. Jag är en sucker för allt som är söndrigt och jag har för länge sedan tappat tron på kärlek men jag älskar er alla så mycket att det gör ont.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att älska dig är som att simma emot strömmen i ett hav av tjära. Ju mera jag sparkar, allt hårdare sitter jag fast i kladdig sörja som drar mig ner under ytan och kastar mig bakåt i tjocka och iskalla vågor. Jag ropar ditt namn och fumlar frenetiskt efter någonting VAD SOM HELST att gripa tag i men allting saknar substans för i din värld är varje människa ensam. Ibland tror jag att jag skymtar något, en glimta av mark, ett ljus i horisonten som jag inbillar mig att du vill att jag ska nå. Jag tänker att kanske det är värt det till sist, kanske om jag livnär mig på mörker och tjära, kanske om jag simmar långsammare eller fortare eller kanske om jag är alldeles tyst, kommer du till slut att komma till min räddning (det var ju trots allt du som bad mig hit).

Jag börjar tröttna nu. Jag backar långsamt i takt med din tystnad och minnet bleknar: vad i dig det var som fångade mig då, där, någon av de där nätterna för inte alltför länge sedan. Det enda jag vet med säkerhet är att det inte var detta: ensamhet, tomrum, tvivel och en hel rymd av ingenting överhuvudtaget.

Likes

Comments

Utan framtid eller bakgrund, i tomrum eller lägenheter fyllda av ljud håller jag fast i er med svettiga händer. En del av er är rätt så permanenta men de flesta är bara på besök, pjäser som jag använder tills jag kan andas igen. "Älskar du mig?" frågar ni och jag svarar alltid ja, med runda körsbärsögon och läppen mot er hals. Jag ljuger aldrig för er men jag talar nästan aldrig sanning (machokism är mitt mellannamn och på riktigt kan jag bara älska kalla hjärtan).

Mitt beroende: smärta, tabletter och vansinne. Att vara fången i en annan. Att vara fri.

Gör vad ni vill - jag orkar inte längre stoppa er. De flesta av er saknar fullständigt betydelse och för de som inte gör det finns jag inte ens till.

Likes

Comments

jag minns dej som igår,

söndrig och underbar som det sista skriket innan allt blev tyst.

jag skrev ditt namn med varmt blod på alla mina tomrum och bad om förlåtelse,

det som dött kan aldrig dö igen.

Likes

Comments

I staden som aldrig sover, med en martini i handen och kokain i blodet, dansar vi taktlöst till musik som vi hatar. Med takterrasser, fotomodeller och tapas mitt i natten blir verkligheten nästan overklig. Jag gör vad som helst för att slippa din tystnad.

Likes

Comments

du och jag,

bräckliga,

som glasikoner lutar vi fragilt mot passivitetens stödstrukturer.

vi är ingenting och vi är allt vi nånsin skådat.

tillsammans står vi aldrig någon annanstans än stilla.

Likes

Comments

He says to me: "you're too old to be so shy"

so I stay the night

Just a young heart confusing my mind

But we're both in silence

Wide-eyed

like we're in a crime scene

Likes

Comments

His tar black soul was all her heart needed

Likes

Comments

Abuse me, use me, shut up and do me,

I will never be the same.

Grab me, stab me, go on and have me,

I won't ever let them know your name

Likes

Comments