Har inte hunnit börja hata måndagar och skolan ännu men jag antar att det kommer senare. Just nu så vill jag liksom bara att det ska bli höst så att jag kan köpa nya kläder, skor och jackor. Jag vill komma hem från skolan och bädda ner mig under täcket och kolla på film när jag pluggat och tränat klart. Just nu så är det liksom 10 grader på morgonen och 25 grader när jag går hem från skolan?? Vet att man inte får säga det här om man bor i Sverige då det består av inlandsistiden ca 85 % av året, men jag är trött på sommaren.

Dagens outfit. Så tråkig och orrig men jag fick panik sista minuten så valde bara det skönaste:/

Till det hade jag bara med ett par Dior glasögon lookalikes och ett par Michael Kors skor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tror mitt hjärta just stannade. Jag gick in på bloggen nu på morgonen och upptäckte att mitt inlägg hade läsare. Okej dramaqueen men alltså trodde jag hade gjort min blogg privat haha. Har tydligen tre läsare så ni kan väl berätta hur man gör sig själv privat (Jag lovar att ni får följa sen <3 )

Funderar iallafall på vad jag ska skriva för inlägg, bland annat om "Top model scandinavia", "OOTD", vad jag tycker om olika trender, mina wanties, inspiration, mina top 5 låtar, serier, filmer, böcker, bloggar, youtubers, och så vidare!

OOTD från i midsommars när jag var jättesnygg men inte träffade en enda person på hela dagen. Waist of beauty. Aja ni får se iallafall <3

Skola nu

Likes

Comments

Känns så klyschigt att börja mitt första inlägg med "Har funderat på att skaffa blogg fett länge och nu har jag äntligen tagit steget!!". Har inte ens velat ha blogg förut. Vet att jag ändå kommer tröttna imorn. Men har haft så sjukt tråkigt idag så jag ba äsch vi kör. Tror att bloggen är privat(?) vill inte att någon ska läsa den för tycker egentligen att det här är fett töntigt. Vi kör.

PS: hej Hanna Liv Ebba och Linnea ni är antagligen de ända som kommer se det här.

Likes

Comments