Rundar av

Avrundar kvällen i soffan. Har helstumma ben efter gårdagens skivstångspass. Skööööönt!I morgon förmiddag ska Henke o Petter träffa vänner på Djungelhuset. Då tar jag mig ett pass på Zefyren tänkte jag. Har hittat ett roligt intensiv pass spinning på youtube som jag har kört några gånger. Tänkte ta det i morgon och avrunda med mina ryggövningar och korsetten.
Vågen fortsätter visa neråt. Så jäkla peppande! -0.6 kg sedan förra lördagen. Jag kommer nå mitt mål innan sommaren. Ännu roligare är det att jag börjar ana magmusklerna där under :D
Bestämde förra helgen att syrran med familj skulle äta middag hos oss denna helg så idag kom de hela konkarongen :)Bjöd på hemlagad kebab och tillbehör. Såååå gott! Tror alla åt tills de mer eller mindre storknade. Efter kaffe i salongen (hahaha as if vi har en sån lixom) så spelade vi jeopardy. Såååå kul! Jag vann, som vanligt ;)
Gofisarna Isak, Emil och Petter med lilla Hjördis i högsta hugg <>
Världens finaste syster <3 och="" stefan="">
Fick såååå himla fina tulpaner av syrran. Röda med flikiga kronblad :)


En film kanske?! Melodifestivalen skall i det längsta bojkotas i detta hem. Räcker med att fb kommer vara helt jävla nerlusat av skiten i kväll/morgon.
  • vikt

Gillar

Kommentarer