Here we go again, nattaktiva hjärna

Ja så börjar vi närma oss läggdags då och genast sätter den grå igång med tankeverksamhet. Den kan vara prick hur inaktiv som helst på dagtid men så fort det börjar närma sig sovning så vaknar den till.
Rätt ledsamt.

Kvällens tankar är bland annat det här med smilfinkeri. Förstår mig inte på folk som å ena sidan kan sitta och snacka skit så man häpnar bara för att i nästa andetag trycka gilla på allt de människor h*n just baktalat eller frottera sig blå med dem.

Rätt ofta känner jag att jag hellre är ensam än att jag umgås med folk som har behov av att braxa om vad de köpt, hur dyrt det var, hur fan "den o den har råd med det o det", att "den o den är så jävla knäppa" mm mm. Visst kan man visa vad man köpt och vara glad, visst har man rätt att tycka vad man vill om folk och visst måste man få ventilera, men seriöst, när det bara är sånt som hoppar ur käften på folk blir jag rätt trött.
Dessutom skulle jag aldrig kunna lita på en sån människa.

Jag känner mig ofta rätt utanför. Att jag liksom inte passar in någonstans. Jag är inte alltid så lätt att prata med och pratas det om något jag inte tycker är intressant klarar jag inte av att låtsas att jag är intresserad, jag försvinner rakt ut i rymden. Likaså om det blir för stimmigt, då kopplar jag ner för att överleva. Min hjärna klarar inte av massor av folk som pratar i munnen på varandra och när flera personer tilltalar mig samtidigt. På så vis är jag väldigt dålig socialt.
Jag blir ointressant i folks ögon för att jag inte klarar av det där småpratet om ingenting.
Det känns tråkigt att det är så. Men samtidigt så bryr jag mig inte. Jag vet varför det är så och jag har vänner. Vänner som inte tjatar på mig, som förstår mig, som jag är precis lika social och normal som. Där jag inte känner mig konstig eller utanför. De som berättar allt för mig för att de vet att jag aldrig skulle berätta för någon annan. Som lyssnar på mig och stöttar när jag har det jobbigt. Som kan läsa mina texter och förstå utan att jag skriver ett endaste ord om något, att jag inte mår bra och som genast hör av sig. De som tar och ger lika mycket energi som jag tar och ger.

Äh jävla svammel. Nevermind. Nu ska jag sova. Fick bra nyheter i kväll i varje fall.

Gillar

Kommentarer