Det är så jävla skönt när man vaknar halv 11 och man orkar ställa fram allt detta. Man sätter på godmorgon Sverige och skrattar med sin bästis åt gamla blogg inlägg haha. Och förresten jag dricker four o'clock te i smaken morots kaka! Det är sååå himla gott

Så vi ses väll antar jag vid lunch? Ja det gör vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det tydligen dubbelhakedagen you know

Likes

Comments

Så här kommer dagens outfit

Så tröja från hm
Byxor tror jag kappahl
Och leende Emmy

Likes

Comments

Heeej på er allihopa! Jag hoppas ni har en bra helg en så länge. Iallafall känner ni igen när man vaknar upp på en sleepover klockan åtta!!?? Okej nej det kanske ni inte gör men ändå det gjorde jag nyss. Asså jag vill typ åka hem men det kan jag ju inte göra. Åhh vad jag vill åka hem men det är ju typ taskigt och pinsamt. Men vad ska jag göra!? Stanna kvar här typ jätte långt borta från mig? Och alla andra 2 sover så vad ska jag göra???

Likes

Comments

Hej asså FÖRLÅT för ingen uppdatering..... Men ja jag kommer typ avslöja mig nu hahaha nej men här kommer i allafall en bild!

Här var jag i New York men aja ses väll snart!! ;D

Likes

Comments

Hej!! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på länge meeeeen det skulle vara svårt för att jag hade inte så mkt wi-fi här. Men nu sitter jag på starbucks och där har dom wi-fi! Så idag är den sista dagen för mig i USA :( Det har varit väldigt kul här och det ska ändå bli lite skönt att komma hem. Hoppas ni har haft en bra vecka så hörs vi! Hej dåååååå!

Likes

Comments

Så imorgon så skall man åka till USA! Omg omg hfg Its cray cray!!

Och så det här med Lisa Holm jag vill bara tillägna en tyst minut till henne! Rest in peace Lisa Holm. Vila i frid.❤️

Likes

Comments

Heeeej! Idag är det bättre, fast min mamma mår inte så bar. Jag blir alltid så himla orolig om min mamma eller ngn i familjen som mår dåligt. Det är att hon har väldigt högt blodtryck för hon är diabetiker och hon ska till en läkare 6 juni så det blir nog bättre då, hoppas jag iallafall annars så är jag orolig på riktigt och jag vill inte förlora henne, okej så farligt är det inte men så klart man blir orolig. För att jag har bara mamma ( pappa bor i Kenya där jag föddes) och då blir man extra varsam om den familj man har kvar i landet man bor. Aja det var kul på klassfesten. Vi fick massa gott och så fick vi grilla korv och mashmellous stav där haha men det var kul att komma nära sin klass lite mer! Love to all the people!

Likes

Comments

Jag har lärt mig att älska mitt hår hur det än ser ut! Gör det du också! Du kan ha platt, vågigt, lockigt eller skruvigt! DU ÄR FIN SOM LÄSER DETTA!

Likes

Comments

Jag och mamma har varit på konfirmation idag och när vi skulle gå hem tog vi vi en buss som gick precis när vi kom ut ur kyrkan. Det var inte bara det utan när vi var i stan och skulle byta buss, så hann vi precis med den också och eftersom det är Eurovision idag så sprang vi hem och sprang hela vägen. ( inte så lång väg) hem till oss och jag låste upp dörren till våran lägenhet, tog av mig mina skor och slog på kanal 1. Vi var hemma 21 freaking 00! Hoppas ni har en underbar kväll med eran familj! Se you soon!

Likes

Comments