T-day

4

Hola amigos!

Äntligen är det påsklov och det har aldrig kommit mer lägligt. Förra veckan satt jag med skoluppgifter till ett varje natt så är helt död nu. Igår hade jag en mysig dag med älsklingen hos mig med film och middag på pizzeria. Vi har infört PP-kvällar, det vill säga pizza-pasta-kvällar. Är glad att alla pizzerior har pasta också eftersom att pasta är det bästa jag vet, så blir båda nöjda. Anyway, det var en underbar dag med min fina pojke.

Idag var jag först på Olmed och hämtade handskenan. Min vänstra hand är ju helt CP, har assvårt att kontrollera den. Så skenan ska förhoppningsvis hjälpa mig att sträcka ut den, om skenan används förstås, vi som känner mig vet ju att jag och skenor aldrig passar ihop. När jag gick i trean gjorde jag revolt mot alla som tjatade om skenorna och faktiskt kastade de. #Rebelredansomtioåring. Jag var nog en jävligt jobbig unge som gjorde tvärtom än vad folk sa, även om jag visste att de egentligen hade rätt. Visste ni att jag var rädd för rullstolar tills jag var typ sex? It’s true, grät så fort jag satt i en för inte tala om permobiler. Så tills jag var sex satt jag i barnvagn eller gick i min gåstol. Lite jobbigt att vara livrädd för något som är som ens ben. I was a wierd kid.

Efter Olmed så fikade jag och Mimmi i Viggby, jättemysigt! Kom hem för en stund sen och är helt död! Så ska se på film, något förslag?

See yah!

  • 1 366 visningar

Gillar