Lördag 15:25

Godmorgon alla! Eller aa, god dag!

Jag har precis fixat håret så det är därför jag har flätor, brukar ha det för att undvika tover. Ett tips! Idag är det lördag och jag är på rätt bra humör, kanske pga det fina vädret. All snö är nästan borta, sing Hallejuha! Hur är det hos er? Dagens planer är inte klara än, so we'll see. De flesta ha åkt bort på skid/ festresa och jag sitter och deppar över att jag inte följde med.  BUHU! Nästa sportlov ska jag nog åka till solen, då är jag 18 och allt. För tre år sen var vi i Året under lovet och gud vad mysigt det var! Även om alla Sitskis (handikappskidor) tyvärr var upptagna så hade jag och min assistent Jessica asmysigt medan familjen var i backen. Vi hade TSATC-maraton med varm choklad och hängde i hotellets SPA hela dagarna så det var faktiskt mycket mysigare än att åka skidor.

Dock blir det här lovet också roligt. Jag ska ha en heldag med Ellen på fredag, gå på fest på lördag och hålla på med det hemliga projektet hela veckan så det ska bli kul. Vad ska ni göra? 

  • 1 638 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Ah just det, du har ju sportlov nu! Så knasigt, för mina syskon har haft och börjar nu på måndag. Anyway, se till att riktigt NJUTA av lovet och vila ut! Kram ♥
Guest
,
Du passar verkligen i flätor! :)
pue
pue,
Härlig blogg tjejen! Veckans blogg är igång nu om du är intresserad! Ha en riktigt bra kväll. Kram :)
nouw.com/pue