Har haft en underbar helg, i fredags mådde jag dock riiktigt dåligt, förkyld som fan. gick till skolan ändå sen åkte jag till Borlänge med mamma pappa och oskar. hämtade adrian och var in på ikea och kupolen osv. sen åkte vi hem, jag somnade nästan på en gång.

sen på lördagen gick vi upp tidigt, sen ringde vi och bokade biljetter till fifty shades of grey! riktigt mysigt att gå på bio faktiskt. sen hämtade oskar oss, så åkte vi hem, åt jättegod mat osv. och igår lagade vi mat tillsammans, entreco med potatisgratäng. har verkligen haft en mysig helg men har varit för upptagen för att ta bilder. kan visa vad jag fick av hjärtat i "alla-hjärtansdag-present" tycker personligen inte det är så viktigt med gåvor men blev riktigt glad ändå. av mig fick adrian att jag bjöd på bio samt allt snacks till hehe


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

fyfan fick mitt studiebidrag för några dagar sen och skulle beställa nytt löshår (har varit utan i snart en månad och jag ser fan förjävlig ut). så självklart har ja tappat bort mitt legg så nu kan ja inte beställa heller.. haha. så jävla surt, jag och sandra kollade verkligen överallt i fredags men de är helt gone. dock så skulle jag egentligen behövt ett nytt eftersom de legget fick jag när jag var 15. och det ser helt ärligt inte ut som mig på legget längre, har en helt annan ansiktsform tillochmed (ja ser ut som the grudge på mitt legg,svart hår inga ögonbryn what so ever hhah) lika pinsamt att visa upp det varenda gång.
gammal bild på mig och plupp enya ❤

Likes

Comments

Är OTROLIGT sugen på att verkligen bara skita i det mesta ett tag och bara plugga sönder. Ni vet plugga sådär hårt så man ligger före ALLA och kan skippa lektion på lektion för att man ligger så långt före?

Jag vill inte göra det för rushen av det, utan mer för att då kan man slacka som fan sen. Alltså plugga skithårt så man ligger före alla andra sen bara slacka i några veckor tills alla kommer ikapp för att sen göra samma sak igen.

Låter intressant men jag vet inte riktigt hur det skulle funka i teorin, finns väldigt mycket skolarbete man kan göra hemma. För som ni säkert vet om så är jag inte så mycket i skolan på grund av magsmärtorna som jag lider av.

Jag vill dock tillägga att jag har VÄLDIGT lätt för skolan och alltid har haft, även fast jag inte är där så mycket så har jag väldigt bra betyg. Det enda som hindrar mig från A i varenda ämne är magen, och det är så jävla surt. Och sen har det gjort mig rätt lat också för den delen. Sen har jag rätt så stort sömnbehov också.. Kan sova 10 timmar per natt. Mitt rekord är att sova i 28 timmar i sträck utan att gå upp ur sängen hehe..Likes

Comments

When all eyes are on you
You will know what to do
Since you would have found
Your new frame of mind

When you lift your head to the sky
Tak a deeper breath and give it time
You can walk the path along the lines

But always know that you'll be safe
I'll be here throughout your days
Come find me and we will play


Likes

Comments

vill att ni ska veta att allt man läser på internet inte är sant, och om ni hade kännt mig bättre så hade ni förmodligen inte ens tänkt tanken att något sånt skulle vara sant.

1. Jag är nykterist.
2. Jag har inte festat i hedemora när jag har gått på martin koch.
3. under hela terminen har jag varit ut EN gång och det var i Borlänge på tenoren med min pojkvän och jag spydde inte.
4. Vem fan går ut och festar i en hoodie?
5. Senaste gången jag spydde var för snart ett och ett halft år sen, och det enda som kom ut var blod. och det var då jag bestämde mig för att bli nykterist.
6. De enda gångerna jag numera dricker alkohol är under väääldigt speciella högtider som tillexempel nyår.

jag ser ärligt ingen mening med att dricka alkohol alls längre, de är inte värt att fucka upp magsåret jag har ännu mer för att få bli lite full.

så ni kanske skulle känt mig lite bättre innan ni öppnar käften och tror att ni känner mig utöver något ni läst på fagbite. tack.

Likes

Comments

dags för film såhär 2.38 efter en lååång dag med maaaasssa streaming!

Likes

Comments