Kod för att importera min blogg till Nouw: 7481912569 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
Äntligen kom Den gömda dinosauriens dal! Jag blev genast förälskad i området! Med namn som Isenport, Isendell och Isenskog känns det liiiiiite stulet från "Sagan om ringen", men jag älskar Midgård så jag kan leva med det :-) Jag känner också en viss koppling till Disneys "Altantis". 
 
 
Jag var lite skeptisk över att de hade elektricitet i Dinodalen, men jag såg sedan då man fick se ljuslyktorna på nära håll, att de inte drivs på el! Lyktorna har ju en kristall i sig,
 
 
 
 
troligtvis den kallsten man fick leta i början av Dinodalen, den som Elisabeth sa hade mystiska krafter! 
 
 
Efter att ha sett Isenporten och den stora kristallen där, tänker jag att det är samma sorts kallsten och att den kan fungera som en kraftkälla för folket, Kallerna, på liknande sätt som folket i Disnseys Atlantis hade sin kristall som livskraft. De vintriga kläder man fått se en glimt av borde tillhöra Kallerna. Ska bli intressant att se vilka hästar Kallerna rider. Antagligen fjordingar. Islandshästar hade kanske passat dem bättre men om vi får isisar så tror jag det blir fjordingar OCH isisar som kommer till SSO. 
 
Kallerna ska ha ett eget land där inne, och porten sägs vara en alternativ väg in/ut ur Dinodalen :-) 
 
 
Atlantis kristall. Jag har tyckt att sso hämtat inspiration från Atlantis redan innan, kolla bara stenarna. 
 
Och EN sak till! 
Det har ju pratats om Garnoukvulkanen/Garnouks vrede, och idag blev det bekräftat att vulkanen är i det stängda området (Asklandet) i Dinodalen, så som jag trodde. Kom även en hint om att Dinodalen bara är en del av en större krater... 
 
Lite diss...
SSO lovar mycket nu, jag hoppas vi får ta del av de nya grejerna innan man tappat lusten. Jag tycker vi kunde fått fler hemliga platser. Nu visar de ju platserna för oss genom uppdrag... Stort plus iaf att inte vägar och annat syns på kartan! Lite fjäll att rida upp på skulle inte skada heller... Ser stora fjäll på kartan som jag ännu inte kommit fram till p.g.a. "väggar". 
 
Dinosaurien som inte uppfyller kraven för en dino enl. Nic Stoneground då han säger att den är 20000år gammal bara. Men jag har faktiskt alltid gillat denna (tror jag gjort ett arbete om den)  
 
På onsdag 14-11-26 ska det komma mer grejer, ser fram emot det! 
 
 

Likes

Comments

 
Västanå med övre delen av Västanåfallet i bakgrunden. 
 
 
Zoom :-) Nästa gång kanske jag orkar gå ner dit och fota hela fallet.
 
 
Nordisarna i den enorma hagen. Brukskillen till höger, Sonny, blev min kompis för dagen. 
 
 
 
 
Snyggingen med bläsen är min favorit på stället. Han heter Gyllex och har mycket power <3 de="" andra="" är="" sonny="" och="">
 
 
Gyllex
 
 
Sonny efter vår ritt. Hade ingen möjlighet att fota honom med utrustningen på. Synd, för han var skitsnygg i sitt träns och westernsadel. 
 
 
Lite skev vinkel. Han är snyggare än så här.
 
 
Hello :-) 
 
 
Nicke och Gyllex. 
 
 
Tills nästa gång! 
 
 
 

Likes

Comments

 
Ta da!!! :-D 
 
 
Fin stor stubbe i samma stil som änkan... Ge mig uppdraget, NU! 
 
 
Stubbens rot? 

Likes

Comments

Välkommen till en presentation av alla mina hästar!
 
Jag har just nu: 31 hästar, och de är presenterade i den ordning jag skaffat dem, dvs nyast överst. Har även tagit med den häst jag sålt. 
 
 
Enjoy!

Likes

Comments

 
ÄNTLIGEN!!! Det som känts som omöjligt, att vinna VDC i level 15 på Skydancer utan optimal rasbonus, blev idag till verklighet! Att min älskade Skydancer, min nummer ett, är en fantastiskt snabb och uthållig häst har jag alltid vetat, men jag trodde aldrig att han skulle kunna ge mig ett guld, oavsett hans snabbhet. Han är en vildhäst, och därför har jag mer fokuserat på att tävla andra hästar. Mest har jag tävlat med mina andra karaktärer i level, 10-13. Jag har valt att avla på honom för hans egenskaper, och alla hans avkommor har blivit otroliga tävlingshästar i spridda grenar. Bland dem finns bl.a. Obsidian champion, Nightshadow och Angelshadow.
Idag bevisade Skydancer att inte "bara" är vildhäst och bergens okrönte kung, han är också en champion! 
 
 
Målgång för Crystal Silverwater på Skydancer! 
 
 
Guld!!! <>
 
 
Jag är SÅ stolt! Det här var första gången jag vann ett guld i level 15! 
 
 
Mitt största mål är uppfyllt! 
 
<3>
 
 
 
 

Likes

Comments

 
I årtionden har Druiderna pratat om den mystiske vita hingsten! Enligt legenden visar han sig endast stjärnklara nätter, då månen är full, och då det gröna norrskenet dansar över himlen.
 
 
Hingsten har kallats många namn, beroende på vem som fört legenden vidare. Bland befolkningen i byn Valedale kallas han Moonking, och urbefolkningen kallar honom Shiro, som betyder vit. Bland druiderna kallas hingsten vid ett annat namn, Silverhingsten!
 
 
Få är de som fått se hingsten! De få utvalda som fått träffa honom vittnar om att hingsten talat till dem genom någon skags tankekraft, och att hingstens vishet och storhet fått alla som träffat honom att tappa fotfästet.
 
 
För druiderna var Silverhingstens krafter ovärderliga. Hingsten hade förmågan att visa druiderna den rätta vägen i svåra tider, 
 
 
och skänka kraft och hopp till de som behövde det! 

Likes

Comments

 
 
Silverhingsten var en månhäst, som levde i en galax långt borta.
 
 
I ett stjärnregn lämnade hingsten dess atmosfär, och landade bland Valedales höga berg!
 
 
Hingsten hade landat på druidernas heliga och hemliga plats. De hade bett om hans hjälp!
 
 
Hingsten skapade en stark vänskap med Valedales druider.
 
 
Med dem skulle han komma att kunna kommunicera genom deras heliga runstenar,
 
 
och kunna använda deras heliga plaster som landningsplatser.
 
 
Hingsten återvände till stjärnorna, men han skulle snart återvända...
 
 
För en profetsia hade skapats! Silverhingsten skulle hjälpa druiderna genom tre generationer magiska hingstar! Det skulle bli hans uppgift att föra magin vidare. Silverhingsten utgjorde den första generationen och var generation skulle spela en stor roll i druidernas framtid, och i kampen mot Garnok, världens ondska! Innan den tredje generationen lämnade jordelivet skulle Garnok ha besegrats, om inte skulle mänskligheten och alla hästar snart bara vara ett minne...
 
 
Så föddes legenden om Silverhingsten!
 

Likes

Comments

 
"och ur havets våg syntes skepnaden av en häst, och hästen sköljdes i land av sin fader Poseidons kraft" 
 
 
Vågen drog sig tillbaka, och på stranden stod en häst! 
 
 
Stoet provade sina ben mot den blöta sanden,
 
 
och lät vattnet svalka hennes kropp som inte vant sig vid solen.
 
 
Hon tittade över horisonten, mot den värld hon lämnat. En sval vind blåste mot hennes panna, och fick hennes svans att bölja sig som havet. 
 
 
Havets prinsessa tog avsked från sin far och galopperade mot nya platser! Men, hon skulle alltid återvända till havet...
 
 
 
 

Likes

Comments