VIIMEKSI MINÄ...

Viimeksi minä ilahduin, kun erittäin pitkäaikainen haaveeni kävi vihdoin toteen! Oon niin fiiliksissä tulevasta syksystä ja tulevista haasteista!

Viimeksi minä harmistuin, kun kotimatkalla mua vastaan rullaili mies pyörätuolissa ja ajatukset ylläri, ylläri pääty harhailemaan vähän diipeimmille vesille. Jännä, miten sitä havahtuu yhtäkkiä arvostamaan omaa terveyttä ihan uudella tavalla.

Viimeksi minä päätin, että otan vihdoin itseäni niskasta kiinni ja opettelen ylläpitämään paremmin meidän kodin siisteyttä ja yleisilmettä myös kiireisen arjen keskellä. Päätin myös pysytellä enemmän tuolla oman kotikeittiön puolella ja vähentää ulkona syömistä.

Viimeksi minä itkin toissa-aamuna katsoessani Pretty Little Liarseja netflixistä. (😄)

Viimeksi minä jännitin, kun jouduin soittamaan todella epämukavan ja haikean puhelun. Oon tosi huono soittamaan ihmisille ja mun paheisiin kuuluu vitkutella pakollisia puheluita ihan viimeiseen asti.

Viimeksi minä innostuin, kun muistin näiden Pepin ottamien kuvien olemassaolon. Kävästiin muutama viikko takaperin nopealla kuvausreissulla alppiruusupuistossa Raisiossa, joka tosin osoittautui pettymykseksi.

Viimeksi minä pelästyin, kun havahduin yöllä siihen, että olin nukahtanut sohvalle parvekkeen ovi auki ja telkkari päällä.

Viimeksi minä ostin jotain uutta muutama päivä sitten ikeasta. Nyt meillä on vihdoin parvekekalusteet ja keittiössä maailman ihanin lamppu. Ollaan asuttu tässä meidän kämpässä lähes puoli vuotta ja 2/3 olohuoneen kattolampuista on edelleen hankkimatta...

Viimeksi minä nauroin eilen, kun katsoin telkkarista vanhoja salkkareita. En muistanutkaan, miten koukussa mä noihin ainoinaan olin. Ihan huikeita! :-D

Tykkää-merkinnät