VIIKONLOPPU HELSINGISSÄ

Moikkuu! Niin se viikonloppu taas vierähti ja arkeen on palattu. Meillä oli jo muutama viikko tiedossa Timon kanssa, että yhteinen vapaa viikonloppu häämöttää edessä ja pyöriteltiin päässä yhtä jos toista arjesta poikkeavaa tekemistä. Päädyttiin lyhyehköllä varotusajalla viettämään viikonloppu Helsingissä. Perjantai meni ihan vaan hengaillessa ja kierrellen keskustaa ja sen terasseja. Sää kyllä suosi ihan koko viikonlopun ja mä typeränä olin varannu mukaan vaan pitkiä housuja ja paitoja.. Onneks tein pari kivaa löytöä, jotka pääsi heti käyttöön viikonlopun aikana.

Musta on hauska miten mun oma ajatusmaailma on muuttunu viimesen vuoden aikana ihan ääripäästä ääripäähän. Puhuttiin miten aikoinaan mulla piti reissuun lähtiessä aina olla tarkkaan suunniteltu aikataulu ja olin tosi negatiivinen mahdollisia muutoksia kohtaan. Tosi stressaavaa! Ihanaa, et tääkin tyyppi on oppinu viimein ottamaan rennosti, haha. 😁 Kiva reissata välillä ilman sen suurempia suunnitelmia. Mä ainakin voin nykyään rehellisesti sanoa nauttivani paremmin reissusta, kun paikasta toiseen mennään tilanteen ja fiiliksen mukaan.

Kuvassa jo aijemminkin bloogin puolella vilahtanut paita ginasta. Heikosti näkyvä farkkuhame oli yksi perjantain löydöistä ja myöskin Ginasta.

Yövyttiin perjantai yö Scandic Kaisaniemessä ihan keskustan kulmilla. Lauantai aamupäivästä suunnattiin suoraa aamupalalta kaupoille ja Santa Fen terdelle syömään. Iltapäivällä tsekattiin Korkeasaaren eläimet ja näköalat. Vesibussin tuodessa meidät takasin kauppatorille, päätettiin extempore ideana jäädä vielä toiseksi yöksi Helsinkiin. Edellis yön hotelli oli valitettavasti jo loppuunvarattu, mutta saatiin huone ihan lähistöltä Scandic Paasista, joka kivana yllärinä osottautuikin kokonaisuutena paljon paremmaksi hotelliksi.

mekko H&M / aurinkolasit Glitter / koru Guess


Kivaa alkanutta viikkoa! 💙

Tykkää-merkinnät