SE ON KESÄKUU

Perjantai? Tää viikko meni ihan hurjalla vauhdilla! Mulla oli viime viikonloppuna äiti, pikkusisko ja pikkuveli vieraana täällä Turussa, mikä toi ihan valtavan määrän energiaa tähän viikkoon. Syötiin hyvin, kierreltiin ympäri Turkua ja nautittiin upeasta ilmasta. En kiellä, etteikö olis ihanaa nähdä omaa perhettä useammin, kun mitä nähdään tällä hetkellä. Tuntuu vaan aina yhtä haastavalta löytää yhteistä aikaa, kun kaikki asuu kuka missäkin ja kaikilla hirmu kiireinen arki.

Enää kaksi viikkoa ja mulla alkaa kesäloma! Suunnitelmissa mulla on juhannuksena mökkeilyä kaveriporukalla, josta viikonpäästä kilpaillaankin jo EM-kilpailuissa Helsingissä. Viikko eteenpäin ja onkin jo ruissi viikonloppu. Ihan huikeet kolme viikkoo siis tulossa. Ennen sitä pitää vielä jaksaa rutistaa kiireiset pari viikkoa, jonka jälkeen aijon todellakin nauttia. :-)

paita Ginatricot hame H&M arskat Ginatricot

Eipä mulla tällä kertaa mitään sen kummempaa asiaa ollut, mutta näillä pikaisilla kuulumisilla ja kesäisillä kuvilla haluun toivottaa kaikille oikein ihanaa viikonloppua ja alkanutta kesäkuuta!

Tykkää-merkinnät