PERJANTAI FIILIKSIÄ

Helou! Kulunut viikko on puolin ja toisin ollu mulle tosi rankka. Harrastan kilpacheerleadingia seitsemättä vuotta, joista viimeisen vuoden oon päässy täydentämään täällä Turussa TCS Raptorsien rivejä. Kesäkuussa suunnataan yhdessä joukkueen kanssa mun elämäni ensimmäisiin EM-kilpailuihin. Hui. Mun stressi huomenna lauantaina alkavasta treenileiristä, jossa saadaan kuulla EM-kilpailuiden kisajoukkue, on todella suuri. Taktikoin jo viime viikon loppu puolella, että pidän koko viikon ajatukset muualla ja lopetan turhan jännittämisen, mutta pieleen meni. Tulin viikonloppuna kipeäksi ja makasin alkuviikon kotisohvan kulmassa hukkuneena mun ajatusten sekaan. Noei, mun ajatukset pysy aika tiiviisti telkkarissa ja Masterchef Suomessa. 8)

Mulla oli tänään töistä vapaapäivä, joten käytiin Vilman kanssa irtautumassa arjen velvollisuuksista hyvien hampparien merkeissä. Golden grill on mun ihan luotto hampparipaikka ihan jo pelkästään hyvien tarjousten ja palvelun puolesta. Ei kyllä ruuan laadussakaan mitään moitittavaa löydy hintaansa nähden. Aurinko paisto koko päivän niin nätisti, että käytiin napsimassa muutamat kuvat lähistöllä. Pakko sanoo, et kuvat onnistu hirveen hyvin! Mä oon edelleen ihan rakastunu tohon mun muutama kuukausi takaperin ostamaan keltaseen villapaitaan <3
Villapaita Vero Moda Housut Zara Koru Guess
Jos et vielä oo pistäny mun blogia seurantaan, voit pistää sen tästä. Mä toivotan sulle oikein aurinkoista viikonloppua!

Tykkää-merkinnät