PARASTA JUST NYT

Kevään normaalia voimakkaammasta stressistä huolimatta koko alkuvuoteen on mahtunu tosi paljon ihania asioita. Veikkaampa, että voin valehtelematta sanoa, että just sulla on ollu nyt keväällä pientä tai suurempaakin stressiä. Johtuipa se koulun loppumisesta, opiskelupaikan saamisesta, työkiireistä, urheilusta, rahahuolista tai mistä tahansa. Muistetaan varsinkin näinä kaikista stressaavimpina hetkinä pitää mielessä ne kaikki ihanat mieltä piristävät tekijät. Itse oon huomannu ja oppinu itsestäni viimeaikoina, ettei yhdelle ikävälle asialle saa antaa liikaa tilaa oman pään sisällä. Omalla kohdalla mulla on ollu vuoden alusta saakka yksi pienehkö asia, joka on tuottanu mulle ihan hirveän määrän päänvaivaa ja vaikuttanu ihan älyttömästi mun muuhun elämään. Se yksi pieni asia tuotti mulle alusta saakka ihan hirveästi jännitystä ja ajoittain jopa todella vahvaa ahdistusta. Välillä tuntui, että olin mä töissä, kotona, reeneissä tai missä tahansa, mulla oli se yksi pikkunen mörkö aina takaraivossa kiusaamassa ja tuomassa epävarmuutta kaikkeen muuhun aivan tavanomaiseen tekemiseen.

Kaikesta stressistä ja ahdistuksesta huolimatta on hyvä muistaa olla itselleen armollinen ja lopettaa turha itsensä piiskaaminen. Kokosin yhteen kivoja juttuja mitkä on piristäny mua kuluneen kesän aikana. Mieti säkin hetki mitkä pienet tai isot kivat asiat on saanu sut hyvälle tuulelle viimepäivinä. :-)

Aamupalat ulkona

Mikään ei tunnu aamuisin paremmalta, kun aamupalan syöminen ulkona. Tätä ei tietenkään joka päivä ole varaa harrastaa, mutta toimii ihanana hemmotteluhetkenä arjen keskellä. Näistä saa myös ihanaa inspistä kotiin omaan aamupalapöytään. Postauksen kuvat on Powaysta, jota käytiin testaamassa Vilman kanssa. Iso suositus Turkulaisille!

Uudet meikit

Vähän nolona kirjotan tätä kohtaa, mutta mä oon maailman surken ymmärtämään mitään meikeistä, oon aina ollu. :-D Ensimmäisistä meikkikokeiluista saakka mun arkimeikkiin on kuulunut ainoastaan meikkivoide, puuteri, kulmatuotteet ja ripsari. Kaikkia luomivärejä, huulipunia ja rajauksia oon aina vihannu, eikä varjostukset ja korostukset oo koskaan kolahtanu tähän kalloon. Nyt kuitenkin oon ottanu itteeni hiukan niskasta kiinni ja poistunu mukavuusalueelta. Päätin panostaa ja laittaa meikkipussia ihan uuteen uskoon. Vanhojen tuttujen tilalle on päässyt uusia kokeiluja ja nyt tuoreena uutuutena päätin hankkia kunnon laadukkaan luomiväripaletin.

Mun ikioma auringonkukka

Mun työmatkalla kuljen päivittäin torin poikki ja nyt kesäaikana oon varannu ylimääräisiä minuutteja sille, että voin hidastella matkalla ja ihastella kauniita kukkia matkalla. Yhden viikon ajan mun silmään pisti päivittäin eräällä kojulla olevat auringonkukat, mutta aina mun työpäivän päätteeksi tori on jo tyhjillään. Päätimpä siis yhtenä perjantaiaamuna nappasta yhden söpöistä auringonkukista mukaan töihin. En oo katunut, sillä toi ihanuus tuo niin paljon väriä ja piristystä meidän kotiin! 😍

Aurinkoiset säät

Tätä tuskin täytyy perustella. Onhan tää nyt ihan mahtavaa miten paljon ollaan jo tässä vaiheessa kesää saatu lämpöä ja aurinkoa päiviin. ❤


Ihanaa kesän jatkoa ja tulevaa juhannusta! Muistakaahan nauttia. 😊

Tykkää-merkinnät