MISSÄ MENNÄÄN?

Moikku! Mulle tuli tosi kova tarve tulla ihan vaan höpöttelemään. Mulla on kaikki ihan hyvin. Tai oikeestaan tosi hyvin. Oon varmaan maailman ainoa ihminen, jota helteet edelleen hymyilyttää. Kesät on menny mulla jo useamman vuoden ajan ihan kokonaan ohi ehkä jopa liiallisenkin työn teon vuoksi. Kesät on ollut sitä aikaa, kun töitä on saanut tehdä niin paljon, kun vaan jaksaa tehdä. Tää on ollut mulle ainoastaan kiva mahdollisuus tienata normaalia enemmän rahaa. Näiden pitkien päivien tuloksena vapaapäivät meni yleensä kotona lepäillessä ja akkuja lataillessa. Ihanat kesäpäivät säästä ja hyvästä seurasta nauttien on siis jäänyt aijempina kesinä todella vähäiselle. Tuntuu ihanalta, kun tänä kesänä mulla on vihdoin ollut paljon aikaa ja aurinkoisia vapaapäiviä! Taitaa olla ensimmäinen kesä sitten yläasteen, kun mä oon jopa vähän ruskettunut. 😄 Kyllä mä tavallaan odotan jo syksyä ja, että saa alkaa käyttämään neuleita ja pitkiä housuja. Eletäänhän me jo elokuuta. Syksy on jo ihan nurkan takana.

Uusi treenikausi on alkanut ja mulla on isoja odotuksia tulevalta syksyltä. Mun oma asenne treenaamiseen on EM-kilpailujen jälkeen alkanut muokkautua paljon positiivisempaan suuntaan. Johtunee osittain valtavasta kisahuumasta, joka kesti vielä pitkään kisojen jälkeenkin. Kesän aikana oli paljon aikaa pyöritellä eri vaihtoehtoja ja ajatuksia omassa päässä ja ottaa oikeasti rennosti.

paita Ginatricot housut Ginatricot kengät H&M korvakorut H&M laukku Zara

Ihan into piukassa saan vihdoin kertoa, että musta tuli taas valmentaja. Valmensin Hämeenlinnassa asuessani 3,5 vuotta useampaakin eri joukkuetta ja oon nää pari vuotta Turkuun muuton jälkeen niin innolla odottanu, millon uskallan taas hypätä niihin touhuihin mukaan. Tänä syksynä on sen aika! Viimein oon saanu muun elämän aikataulut ja työkuviot niin täydellisiks, että mun on taas mahdollista ottaa paikka vastaan. Ja onhan tää nyt siistiä! Oon päässy osaks minien edustusjoukkueen valmennuskokoonpanoa ja oon nyt jo super onnellinen siitä, että pääsen taas tekemään töitä tulevien huippu-urheilijoiden kanssa. Lasten kasvun ja kehityksen seuraaminen on mulle hirmu iso asia. Onnellisuuden tunne, jota he saavat kokea, välittyy mulle vähintään kaksinkertaisena takasin. Tää koskee niin urheilua, kun vaikkapa ihan mun omien pikkusisarustenkin elämän seurailua vierestä.

Mua odottaa muitakin tosi jännittäviä muutoksia tulevana syksynä. Niistä lisää ehkä myöhemmin, kun niiden aika on. Vielä tuntuu raskaalta saada uudenlainen arki rullaamaan, mutta tiedän, että muutaman viikon päässä helpottaa. Tuntuu kivalta saada vihdoin muutosta pitkään vaivanneisiin asioihin ja uusia alkuja elämän eri osa-alueille. Muutokset on yleensäkkin tosi kivoja, mutta mulla on tapana ottaa niistä aika kovaa stressiä. Tutusta ja turvallisesta on välillä tosi vaikea hypätä epämukavuusalueelle, kun kaikesta pitäis mukamas suoriutua heti täydellisesti. Onneks tääkin pää alkaa pikkuhiljaa hyväksyä omia mokailuja ja tajuavan, ettei kaikessa tarvi heti olla hyvä.

Tälläsiä juttuja tällä kertaa. Vieläkö teitä helteet hymyilyttää vai joko sais ilmat viiletä?

Ihanaa loppuviikkoa <3

Tykkää-merkinnät