MINIREISSU TAMPEREELLE

Heippa ja ihanaa pääsiäistä! Pitkään odotettu pääsiäisviikonloppu koitti viimein ja pääsin ensimmäistä kertaa käymään mun parhaan ystävän Nooran uudessa kodissa Tampereella. Ollaan Nooran kanssa tutustuttu yhteisen harrastuksen kautta Hämeenlinnassa, mutta molempien muutettua omille teille, vietetään toistemme kanssa aikaa tosi paljon vähemmän. Ollaan onneksi edelleen päivittäin yhteyksissä. Musta on ihanaa miten Noora on pitkän haaveilun jälkeen päässyt muuttamaan Tampereelle ja sopeutunut ihan mielettömän hyvin uuteen kaupunkiin. :)

Reissuun lähdin perjantaina heti aamuvarhain ja kotiin palasin lauantaina illalla. Aurinko jaksoi paistella meille molemmat päivät, mikä oli iso plussa! Mun saavuttua perille, käytiin Naughty brgrissa syömässä hampparit, jonka jälkeen suunnattiin bussilla vanhalle tulitikkutehtaalle näpsimään muutamat kuvat. Oon vieläkin ihan wau siitä, miten upee toi paikka oli. En oo varmaan koskaan nähny mitään vastaavaa missään. Tosi surullinen olo tuli, kun paikanpäällä oli ilmoitus, missä kerrottiin paikan purkamisesta. Kaikkiin noihin töherryksiin on käytetty varmaan ihan hirveen iso vaiva.

Olihan mun vierailulla ihan syynsäkkin, sillä illalla käytiin pitkän odotuksen jälkeen kattomassa Antti Tuiskua Tampereen tähtiareenalla. Kyseessä oli kiertueen avauskeikka ja mulla on ihan sanoinkuvaamattomat fiilikset keikan alusta ihan loppuminuuteille saakka. Oli mieletöntä nähdä miten keikkaan oli panostettu jokaista pientä yksityiskohtaa myöden. Asut, lavasteet ja ennenkaikkea koreografiat oli ihan viimeisenpäälle suunniteltu! Keikka kesti kokonaiset kaksi tuntia, mutta sitä menoa olis jaksanu katella pidempäänkin. Kuvia en keikalta ottanu, koska mun mukana kulki vaan surkeella kameralla varustettu puhelin.

Lauantaina aamupalan jälkeen pistettiin heti nassut kohti keskustaa ja käytiin Hotelli Tornin huipulla kahvittelemassa Sky Bar Morossa. Paikka oli yllättäen ihan täynnä, mutta saatiin silti hyvät ikkunapaikat. Odotukset hintojen suhteen oli mulla tosi korkealla, mutta ylläriks paikka olikin tosi edullinen! Kahvihetken jälkeen kierreltiin vielä aurinkoista keskustaa. Kotiin piti valitettavasti lähteä illalla, mutta kaikin puolin hyvä olo jäi mulla käteen reissusta. Olisin viihtynyt pidempäänkin, mutta mua valitettavasti oottelee taas työt täällä Turussa. Emmä ees tajua miten hyvää mulle teki pieni arjesta irtautuminen varsinkin, kun mulla on ollu niin hirveen kova ikävä Noora.  

Tykkää-merkinnät

Kommentit