ENSIMMÄINEN POSTAUS

Heissan ja tervetuloa mun uuden blogini ensimmäisen postauksen pariin! Yksi mun lupauksista vuodelle 2018 oli tehdä vihdoin comeback ja hypätä messiin paljon kaipaamiini blogitouhuihin. Siitä on nyt aikalailla viisi vuotta täynnä, kun lopetettiin rakkaan yhteisen blogin pitäminen mun hyvän ystävän kanssa. Blogi oli noina aikoina kaikki kaikessa ja tässä viidessä vuodessa oon saanut jo aikamoisen blogi-ikävän aikaseksi :-D

Kirjoittaminen on ollut aina hirveen suurena osana mun elämää. Pienestä saakka äidinkielen tuntien tarinoiden kirjoittelut oli ihan mun lemppari juttuja koulussa. Mulla on myös ekalta luokalta saakka ollut aina jonkin sortin päiväkirja, mitä oon aktiivisesti raapustellut. Tästä syystä blogin kirjoittelu sujahti lähelle mun sydäntä jo sillon ihan alkumetreillä. Ihana olla täällä taas uusien kujeiden äärellä ;-)


Mun tavoitteena on lähtee postailemaan ihan täysin fiilispohjalta. Myös ulkoasu tulee varmasti vielä enemmän ja vähemmän muuttumaan omaa silmää miellyttävämmäksi. Teema tulee ainakin näin alkuun pyörimään vahvasti lifestyle kategoriassa "postailen mistä tekee mieli" tyyliin.

Mikäli tän pienen pintaraapasun jälkeen kiinnostuit jäädä seurailemaan mun juttuja, pistä blogi seurantaan tästä!

Tykkää-merkinnät