ARJEN ILOT

Aurinkoista torstaita tyypit! Yks parhaista asioista keväässä on ehdottomasti toi aurinko ja sen tuoma lämpö! Vietän tällä hetkellä vapaapäivää töistä ja mulle kuuluu just nyt pelkkää hyvää. Heräsin aamulla normaalia paremmalla tuulella auringon pilkistellessä sälekaihtimien välistä makkariin. Mikä täydellinen sattuma, sillä oltiin Pepin kanssa sovittu yhteistä tekemistä aamupäivälle. Käytiin jokirannassa räiskimässä muutamat kuvat, josta sitten masut kurnien suunnattiin Tårgettiin lounaalle. Ihan pakko hehkuttaa, et kuvat onnistu tänään hirveen hyvin! Löydettiin kiva värikäs kuvailupaikka, joka vielä sopi loistavasti mun päivän todella simppeliin asuun. Jos et vielä entuudestaan seuraa Pepin omaa blogia, käy kurkkaamassa tästä !

Tårgetissa ruoka oli ihan super hyvää (yllättikö?) ja seura sitäkin parempaa. Mun arki on yleensä todella kiireistä kahden työn, kovan kilpaurheilun ja salilla käymisen yhteen sovitellessa sekä aikatauluja sumpliessa eli kaikki tällänen ihan pienikin arjesta irtautuminen saa mun mielialan ihan huippu lukemiin.
takki Vila paita BikBok housut Zara kengät Adidas Koru Guess

Kuvan kengät on itseasiassa mun aika tuorehko löytö Stadiumin valikoimasta. Oon maailman surkein ihminen ostaan uusia kenkiä, ihan jo pelkästään korkean hinnan takia, mutta nää oli kyllä ehkä koko vuoden paras ostos. Ihan älyttömän mukavat jalassa ja ulkonäkö on tosi erilainen ja tyylikäs. Suosittelen hirveesti, jos sulla on uudet kenkulit hakusessa.

Tykkää-merkinnät