2018

Moikka! Ihana olla pidemmän blogihiljaisuuden jälkeen taas kirjottelemassa. Tänään on vuoden 2019 ensimmäinen päivä ja olo on ehkä vähän sekava. Kulunut vuosi meni ihan älyttömän nopeasti ohitse ja piti sisällään ihan käsittämättömän suuria ja upeita asioita. Noh, ei vuosi pelkkää ruusuilla tanssimista ollut missään nimessä, mutta päällimmäisenä mulla on ajatuksissa pelkkää onnellisuuden tunnetta ja kiitollisuutta.

Mitä vuonna 2018 sitten tapahtui?

Alkuvuodesta päätin palata parin vuoden tauon jäljiltä blogimaailmaan ja loin täysin uudet sivut puhtaalle pöydälle.

Helmikuussa oli aika luopua ensimmäisestä omasta kodista ja muutettiin Timon kanssa saman katon alle. Pääsin urheilemaan toista vuotta Raptorsien riveihin ja myöhemmin keväällä edustamaan Suomea cheerleadingin EM-kilpailuissa. Ihan käsittämätöntä.

Kesä oli täynnä ihania asioita. Tein tosi paljon töitä, mutta upeiden säiden suosiessa läpi kesän, pääsin myös nauttimaan vapaa-ajasta. Pitkän ja kuuman kesän jälkeen oli aika jättää mun vakituinen rakas työpaikka ja siirtyä seuraamaan uusia haasteita.

Kesä kääntyi syksyn puolelle ja palasin takaisin valmennustouhujen pariin. Sain kunnian toimia meidän seuran edustusminien vastuuvalmentajana. Pääsin syksyn aikana kokemaan taas pitkästä aikaa urheilun iloa myös maton ulkopuolelta ja olemaan osana upeiden lasten kasvua ja kehitystä. Oman urheilun puolella pääsin kilpailemaan mun toiset SM-kilpailut ja oppimaan paljon uusia puolia itsestäni.

Tiivistettynä vuosi piti sisällään paljon onnistumisia, korvaamatonta aikaa mulle tärkeiden tyyppien kanssa, kehittymistä, oppimista, paljon kiitollisuutta, uskomattomia elämyksiä ja kokemuksia, ehkä muutamat pettymykset ja epäonnistumiset, mutta ennenkaikkea paljon rakkautta ja hyvää oloa.

En voi nyt muuta sanoa, kun kiitos. Kiitos kaikille ketkä ootte ihan pienestikkin ollu osana mun vuotta 2018. Tehään vuodesta 2019 vähintään yhtä upea vuosi! ❤️

Ihanaa uuttavuotta kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sini,
Munkin mielestä viime vuosi meni tosi nopeasti! Välillä se tietenkin tuntui matelevan, mutta taaksepäin katsoessa ihan äskettäin olikin vielä kesä. Jospa tästä vuodesta tulisi sinulle hyvä!
www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/
pinjasiina
pinjasiina,
Niin se aika menee. Toivon samaa sinulle! 😍
nouw.com/pinjasiina