10 ILONAIHETTA VIIMEAIKOINA

Pistetääs nyt ihan urakalla positiivisuutta stressaavan kevään keskelle. Mun oma kevät on henkilökohtasesti ollu aijempiin verrattuna huomattavasti raskaampi, mutta välillä kun muistaa pysähtyä katsomaan ympärilleen, huomaa asioiden olevan loppujen lopuksi todella hyvin.
Kokosin yhteen menneeltä keväältä muutamia asioita, jotka on saanu mut hyvälle tuulelle. Älkää unohtako ottaa välillä pientä aikalisää ja pohdiskella niitä pieniäkin arjen asioita jotka saa just sut voimaan paremmin.

Hyvät säät ja aurinko. Jotenkin ihanaa ja samalla outoo miten pelkästään auringonpaisteen näkeminen ensimmäisenä aamulla saa päivän alkamaan paremmin. Mua ei ittee haitannu ollenkaan nuo muutama helteinen päivä, päinvastoin. Rakastan kun ulkona on kuuma ja saa vetää kevyemmät vaatteet päälle kotoa lähtiessä.

Joukkue. Harrastan kilpacheerleadingia ja illat kuluu viikonloppuja lukuunottamatta hallilla. Välillä kova treenaaminen osaa olla todella puuduttavaa, mutta yhdessä kun tehdään saa toisista niin paljon hyvää energiaa.

Kesäsuunnitelmat. Mulla on kesälle paljon kivoja suunnitelmia ja oon ihan intopiukassa siitä, millon pitkää listaa pääsee vihdoin purkamaan.
Paita Ginatricot Shortsit Zara Kengät H&M Lasit Ginatricot Korvakorut H&M

Vapaapäivät. Kahden työn ja urheilun sovitteleminen arkeen on haastavaa ja kiireistä, joten vapaapäivistä nauttiminen on ollut tänä keväänä normaalia antoisampaa.

Pitkät aamut ja aamupalat. Noh, ketäpä pitkään nukkuminen vapaapäivinä ja herkullinen aamupala ei saisi hyvälle tuulelle?

Tulevat EM-kilpailut. Kesäkuussa saan edustaa ensimmäistä kertaa koskaan Suomea kilpailemalla EM-kilpailuissa, jotka tänä vuonna järkätään täällä Suomessa!

Salilla treenaaminen. Sali on yks niistä paikoista, jonne mun huolet ja murheet ei pääse ovesta sisälle. Se on mulle se paikka missä tulee välittömästi onnellinen ja rauhallinen olo.

Pyöräily. Voi sitä onnen päivää, kun pyörä pääsi käyttöön talven jäljiltä, eikä enää tarvi suunnitella omia aikatauluja heikosti kulkevien bussien mukaan.

Ystävät. Tätä ei varmaan paljoo tarvi perustella. Oon todella onnellinen, että mun vierellä on niin korvaamattomia ihmisiä. <3

Uudet tulokkaat vaatekaappiin. Kesäisten säiden saapuessa saapui myös mun shoppailuhimo ja muutama kesäinen ihanuus on löytänyt tiensä mun vaatekaappiin.

Tykkää-merkinnät