Hej denna helgen har varit en utav de roligaste och mest sjukaste på länge då jag i lördags var och festade hos en klasskompis med resten utav min klass och parallell klass. I alla fall kvällen började as bra vi åt pizza började dricka lite smått och spelade beerpong (vilket jag sög på). Därefter började jag bli lite små full och livet var på topp så som det ska vara på en fest. Men en stund så började han som höll i festen flirta in sig hos mig då han var sugen. Till en början gick det bra han höll sig ändå på avstånd men senare på kvällen så började vi på strula lite vilket var mysigt och så, ända tills jag dagen efter hittade ett fet stort SUGMÄRKE på min hals.

Vilket fick mig att få lite smått panik då jag skulle hem samma dag och inte ville visa detta för mina föräldrar då de blir så sjukt jobbiga om de skulle se det. I alla fall så fick jag leta upp en hyfsat täckande tröja och sminka över det så gott jag kunde med det smink jag hade vilket inte gick jättebra. Som tur var för mig så var inte mina päron hemma när jag kom hem så de har fortfarande inte sett det. Men jag ska iväg på kalas senare i veckan och hoppas att det försvunnit tills dess så inte hela släkten för syn på det.

Så sammanfattningsvis låt aldrig någon ge dig ett synligt sugmärke på halsen, nacken eller ansiktet det kommer inte sluta bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag blev det först en tur till väla med Izabella, då det blev en ny svart kjol på HM då jag blivit av med min andra. Efter det drog vi iväg till Landskrona och badade Karlslundsbadet vilket till en början var väldigt kallt enligt oss. Så vi åkte hem igen efter ca 2 timmar.

Nu sitter jag i soffan och ska slå på en film och äta lite popcorn ;)

Likes

Comments

Hej idag startade dagen väldigt bra då jag gick upp i tid och slapp stressa. Därefter var det dags för religions redovisning som gick bättre än förväntat.

När skolan var slut tränade jag och Matilda efter Izabellas sjukt jobbiga konditions pass som kombinerades med styrka. Kroppen var helt slut efteråt. I alla fall när vi duschat bestämde jag och Izabella oss för att åka och käka på Haket. För att vi blev riktigt sugna på deras mat då det blev en örtmarinerad kyckling med pommes. Ett riktigt bra avslut på denna veckan.

Nu sitter jag i soffan och njuter av att man är ledig imorgon och äntligen kan ta helg igen.

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Madeleine Björk och är en pigg och sprallig tjej som för tillfället går andra året på gymnasiet på Helsingborgs sportgymnasium, där jag läser samhällsvetenskap och tränar mycket kampsport. På min fritid är jag gymnastik tränare, tränar själv, umgås med vänner och festar en del.

På denna blogg kommer jag lägga upp lite tips och råd på både träning och vardagsproblem, men även olika nöjen och aktiviteter man kan hitta på. Vilket jag hoppas kan ge er inspiration och lite glädje i den lite trista vardagen.


Likes

Comments