Underbara dagar!

Mina två första lediga dagar har varit hur sköna som helst!
Hela torsdagen var jag och L ute och nätade hönsgården. Det var ju på tiden att de skulle få komma ut!!! När vi väl var klara och öppnade upp luckan, var det ingen som vågade komma ut. De tittade nyfiket, men inte mer än så. Jag gick in och tog ut två stycken, men de sprang snabbt in igen. Rossi satt oxå och väntade en stund, men han var nog inte till någon hjälp.

Jag snickrade en stege till luckan, alldeles själv!

Vädret var magiskt hela dagen och jag var lätt solbränd på kvällen. Röd, jag blir bara röd.

Igår var en lika bra dag. Solen sken och det var varmt å skönt. Följde med syrran en snabbis till Erikslund och var hemma efter 1.5 timme. Var ju tvungen att fixa det sista inför kalaset som vi skulle ha hos oss för våran pappa som fyllt 75.

Långa avstånd mellan borden och bara familjevis.
Barnen som fyller år fick oxå paket. Syrrans dotter fyllde år i söndags (samma dag som pappa) och syrrans son fyllde igår och min Lowe på söndag. Man får passa på att fira alla samtidigt.

Hönorna var ute igår hela dagen. De verkade trivas och gick runt och pickade i gräset.

Idag har jag och Lowe hunnit shoppa nya jeans för presentkortet han fick från sin morbror och Lotta igår. Han fick även två par jeansshorts och ett par snygga solbrillor av mig i förskott. Nu är han redo för sommar.

Själv ska jag hålla mig ifrån solen ett tag. Bra att det småregnar idag.

Ska snart iväg å handla ingredienser till den vita chokladkladdkakan som Lowe önskar till imorgon.

Ha en fortsatt fin dag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229