Tjenare!

Mitt namn är Micaela och det är jag som är den stolta ägaren till PiinKy!

Jag såg denna bilen första gången när jag var 16år, killen jag då var tillsammans med ägde bilen. Han skulle fixa i ordning bilen. Men av någon anledning blev den ståendes, jag som var dö kär i bilen vid första ögonkastet, ville så gärna en dag bli vid denna bil. Vilket jag talade om för min dåvarande pojkvän. Vi gjorde sedan slut efter ett tag. OCH nu såhär 5 år senare så ser jag honom av en slump lägga ut den på annons!

Då till mitt bekymmer, jag hade noll kronor att lägga på en bil just då, men detta var min drömbil sedan tonåren och jag bara var tvungen att ha den. Jag skrev till honom att han inte fick sälja den till någon annan och han lovade att hålla på den!

Jag hade fortfarande inte en aning om hur jag skulle få fram pengarna, så jag vände på varenda krona jag hade. Till slut skrev min Mormor en dag att jag kunde få pengar av henne eftersom hon visste att jag så gärna ville ha bilen.

Hon satte över pengar och bilen var MIN en kväll i Februari 2016!!

Nu till den tråkiga delen i denna historian, min mormor gick efter drygt en månad bort i cancer... Då bestämde jag mig för att det skulle kosta vad det kosta ville, bilen skulle ihop innan sommaren som ett tack och för att hedra min mormor! <3


Likes

Comments