Varför vill du inte ha mig?

Spännande morgon jag hade idag. Åkte in till Lund med Pernilla för att ordna det som skulle ordnas där inne så ringer min telefon och Ralle på andra sidan av luren säger att vi får ställa in idag för hans unge är sjuk. Det sög en aning för såg fram emot det och var inställd på det. Nu blir det på Fredag istället. Så det var bara för mig och Pernilla att åka hem igen.

Fick bli att möblera om vardagsrummet istället. Så nu ser vardagsrummet stort ut igen. Vilket är underbart. Tycker om lite förändringar och när saker och ting ser nytt ut igen. Tänk att bara flytta lite på möbler kan gör en sån skillnad. Skönt är det faktiskt. Dock väntar jag på mina älskade canvas tavlor som jag framkallat. Så jag hoppas dom kommer nu i dagarna också. Vill bli helt nöjd med mitt hem alltså, men verkar ta tid. Bara bott hemifrån i 8 år liksom. Men ja, det får ta sin tid.

Blir ni någonsin helt nöjda med ert hem? 

Dom som känner mig och följt mig här ett tag, vet hur mesig jag är när det gäller att träffa en kille. Jag har avbokat träffar och kommit med dåliga bortförklaringar. Jag älskar att snacka med nytt folk men jag vågar fan och med inte träffa dom. Och nu har samma sak hänt igen. Igår fick jag denna låten skickad till mig 👇 och jag skulle ta åt mig av orden. Haha, han är så söt denna lilla R, han försöker verkligen och jag är bara elak genom att inte träffa honom. Men jag har lovat honom att träffa honom och jag håller alltid det jag lovar. Så får lösa det helt enkelt. För han verkar verkligen vara en super härlig kille. Dock kommer det bara vara vänskap mellan oss då vi redan har konstaterat att det inte kommer funka för olika anledningar. Men måste ju såklart träffa min nya söta vän. Eller hur?

Nu ska jag hålla kväll med lilleman och få han att göra sin läxa som skulle varit inne i Fredags egentligen men den blev inte gjord så nu får vi lösa det istället. Vi brukar vara ett bra team jag och Qasper, när det kommer till läxorna. 👌 Jag är verkligen en stolt mamma alltså. ❤

När ensamheten kryper på kommer du alltid i rätt sekund

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
ibland får man inte den man vill ha 😟
nouw.com/fobibella
PiimPiina
PiimPiina,
Fast vill ju inte ha någon. 🙈😋
nouw.com/piimpiina
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
JAAAAA klart du ska träffa honom 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
PiimPiina
PiimPiina,
Han kommer bara vara en vän, dock 😊
nouw.com/piimpiina