Var har den tagit vägen?

Alltså, det är julafton om 4 dagar och jag har inte ens julpyntat där hemma. Det är absolut inte likt mig. Brukar vara väldigt snabb med det men detta året så känner jag ingen julkänslan alls. Vilket är väldigt tråkigt. Men ska försöka fixa det imorgon eller måndag. Måste ju ha lite tomtar och en julgran uppe iallafall.

Förre helgen drog jag, Emil och Qasper ut till landet. Hem till Emil alltså. Behövde lite miljöombyte och fick det. Det är fridfullt där ute och det är så skönt för själen. Qasper tycker också om att vara där ute och få koppla bort saker. Längtar tills jag alltid få vakna upp på morgon och känna lugn i kroppen och ett lugn i själen.

Idag väntas jobb till 18. Varit på jobbet sen 8 imorse och har samma dryga tid imorgon också. Det är inte alls skoj alltså. Speciellt när man inte trivs på jobbet längre. Ska även jobba hela jul också, men det är fint på nästa månadens lön. Det tycker vi om. Alltid skoj med lite extra pengar på kontot. Någon mer som ska jobba under julen? Eller ni har tagit semester kanske?

Nu ska jag surrar vidare här på jobbet och försöka få tiden att gå lite snabbare. Ha en fin dag, allihopa, och var rädda om er i dessa tider ❤️

Caroline...

Gillar

Kommentarer