Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Min dag har verkligen varit bra idag. Jag var lite down imorse och började plocka undan i mitt sovrum. Det blev aldrig något med att vika tvätta. Sängkläderna ska jag byta nu innan jag går och lägger mig, hur skönt är det liksom inte med en nybäddad säng.

Var iväg och hämtade mina systerbarn. Zelda blev lika lycklig som vanligt när jag kom. Älskar när hon bara skriker mitt namn och kommer springande som en galning till mig. Verkligen min lilla prinsessa. Körde hem till mamma och pappa efteråt, när vi hämtat upp Qasper, och hämta Qaspers ps4. Det har varit där nu Måndag och Tisdag när jag jobbat kväll så han har någonting att göra där. Stannade även där och käkade hemmagjord hamburgare. Looove it.

Och vem är inte flawless om inte Zelda själv. Mosters hittepå, vilket också är min och Zeldas grej. <3

När jag är hemma hos mina föräldrar får jag ett samtal från något nummer jag inte har, och på andra sidan säger någon "Är det Caroline, jag har ett blombud till dig?!". Jag blev så chockad, finns bara få människor som vet vad som händer just nu så min tanke var direkt att det var från en av mina närmsta vänner. Jag körde såklart hem direkt för att kolla vad detta var. Kommer hem och ser världens finaste bukett till mig. En lapp med avsändare Kram bara. Min första tanke var min ena kollega, sen min chef och sen tillbaka till min kollega. Det visa sig vara min helt fantastiska kollega. Alltså jag blev helt rörd och kunde knappt snacka här hemma, min mamma var med mig, jag var helt i chock alltså. Så jäkla fint av henne och jag kommer aldrig kunna tacka henne tillräckligt för allt hon gjort för mig denna tiden hon varit på mitt jobb. Jag har sagt till min chef "Våga flytta henne härifrån för då kommer du behöva flytta mig också". Min chef vet exakt hur mycket denna fantastiska människan behöver för mig.

Jag är såååå otroligt tacksam för du kom till mitt jobb och började jobba där och att du verkligen finns för mig och stöttar mig igenom mina jobbiga perioder, även annars också såklart. Du verkligen rockar min värld, Lotta. Tack för du finns. <3

Caroline...

Gillar

Kommentarer