Undersköterska

Något jag aldrig trodde jag skulle börja plugga till eller att jag skulle gå den vägen. Men nu sitter jag här och ska börja plugga till undersköterska den 9/1 - 2017. Helt ofattbart. Att jag, lilla jag, tagit mig så här långt är helt ofattbart. Jag trodde aldrig detta om mig själv men nu jäklar kör vi så det ryker.

Jag ska inte ge upp från jag är klar heller. Jag ska ha en utbildning och det ska bli så jäkla bra alltså. Jag har alltid sagt jag vill bli förskolelärare med mitt jobb har ändrat min hjärna helt och det ska bli så jäkla spännande och skoj att faktiskt jobba med dessa människor och att jag kommer ha en utbildning inom det är bara helt galet.

Jag är så spänd på att börja fan. Så bara 1,5 vecka kvar. Hoppas bara jag får tag i böckerna tills dess. Annars blir det lite kämpigt. Men ska nog lösa det på ett eller annat sätt.

Heja på mig så är ni super goa. Ha en fin Fredagskväll för det ska jag ha med minsta lillasyster, massa ompysslning och mys. Skulle egentligen ha Qasper men planerna blev ändrade tydligen, dom skulle hem till Linus föräldrar. Men blir nog bra ändå.

Puss på er 😘

Förresten, om någon av er mina kära läsare har några av dessa böckerna får ni gärna skicka iväg ett meddelande till mig eller ett mail.

Hälsopedagogik med Anna-Karin Axelsson - Sanoma
Etik och människans livsvillkor med Katri Cronlund - Sanoma
Psykiatri 1 med Ann Marie Göransson - Sanoma
Vård och omsorgsarbete 1 med Monica Imborn /Britta Åsbrink - Sanoma

Caroline...

Gillar

Kommentarer

MaCilla
MaCilla,
Kommer gå super bra, jag lovar. Vi behöver fler undersköterskor ❤❤
nouw.com/macilla
PiimPiina
PiimPiina,
Ja jag hoppas det, Tack så mycket. Ja det behövs duktigt fler av dom 😃 <3
nouw.com/piimpiina