Tyda drömmar

Jag har en vän som har berättat för mig att han den senaste tiden har drömt massa skumma drömmar med att han blir skadad och blir slagen och hela den grejen. Och han tycker såklart att det är super jobbigt, vilket jag förstår. Jag hjälpte honom idag att tyda vad hans drömmar kan betyda för något. Varför har drömmer dom och hela den biten. Och vi kom fram till att det är mycket i hans familj som händer och mycket på andra fronter som har blivit mycket för honom. Drömmarna ligger oftast i ens undermedvetna och man kan inte direkt styra dom. Man kan tyda drömmarna och arbeta därifrån vad man kan göra för jobbiga och tråkiga drömmar ska försvinna från det undermedvetna men det är också lättare sagt är gjort.

Jag älskar att tyda drömmer, speciellt om det är något väldigt speciellt som händer i drömmen. Jag brukar själv sitta och kolla upp vad mina drömmar kan betyda och vad det kan ha för innebörd. Ibland är det dock svårt för alla drömmar behöver ju inte handla om någonting specifikt utan kan bara vara en sån enkel sak som att någon sa hej till dig ute idag liksom. Så kommer det upp som någonting helt annat i drömmen.

Så bli aldrig rädd för dina drömmar, kolla upp vad dom dom kan betyda och arbeta dig därifrån istället. Drömmar är något fint och borde alltid vara även när man sover. Även om där kommer mardrömmar ibland så bearbeta det och kolla upp vad du kan göra själv för att hålla dessa mardrömmar borta.

Caroline...

Gillar

Kommentarer