Tillbaka till verkligheten

Godmorgon gott folk. Då var slappedagarna hemma med Qasper över. Han är tillbaka i skolan och jag sitter också i skolan nu. Börjar om drygt en timme och vi ska har annat idag istället för lektion tydligen. Något som heter "en personlig utmaning" och som vi ska hålla med till och från fram till kulturnatten som ska hållas här i Landskrona. Dock har jag inte en aning om vad jag ska skriva om överhuvudtaget. Det blir så himla svårt när det blir personligt liksom. Men idéerna kommer väl så småningom till en under tiden man arbetar.

Igår blev det en väldigt jobbig dag, många känslor och tankar som sprudla i kroppen på mig. Och det var mycket känslor att ta in på en och samma gång. Men jag tog mig igenom även det och lyckades styra dom rätt igen. Men ett tag där blev det väldigt mycket och när mina tankar börjar snurra så blir det en jävla pannkakssmet av hela skiten. Men det ska man väl också ta sig igenom och kämpa vidare. Så det gjorde jag, och mår hyfsat bättre idag!

Nu ska jag kolla över om där är några fler uppgifter jag ska ha lämnat in nu när jag varit hemma med Qasper. Har redan lämnat in det mesta men där är säkert något till. Så ni får alla ha en underbar dag och hoppas att ni alla är på bra humör, eller iallafall bättre än mitt bittra humör.

Gillar

Kommentarer