Tårarna bara sprutade

Har varit ganska tyst ifrån mig i helgen men det har varit en intensiv helg. Med mycket tårar och mycket mys. Mycket körande fram och tillbaka. Men det har varit så värt det.

I Fredags var jag bara hemma och drack några cider och spelade Apex med några kompisar. Synd man bara kan vara 3 i ett squad för vi är 5 stycken som spelar. Oftast är vi 2-2 som spelar ihop. Men vi alla sitter och snackar på samma kanal och det är så roligt emellanåt. :) Älska verkligen det faktiskt.

I Lördag när jag var påväg in till Landskrona för att fixa mina fransar så ringer min kära bebissyster och säger vi måste köra in till förlossningen för att hon har så pass ont och slemproppen hade gått. Frågade henne till och med om jag inte han fixa mina fransar innan vi skulle köra in men det fick jag tydligen inte. HAHA. Men iallafall hämtade henne, inom Kävlinge och lämna hennes hund hos föräldrarna, sen vidare mot Lund. Louize hade starka värkar hela resan. Väl fram så får jag inte ens lov att följa med henne in och jag blev sååå besviken och ledsen över det. Skriver till Max, som är pappa till bebisen, och ber han komma in för då har Louize skrivit till mig att hon var öppen 2-3 cm. Efter en evighets väntan, vad det kändes som iallafall, så dyker Max upp helt nervös och svettig. Och ville bara in till Louize. Mellan denna långa väntan så snacka jag i telefon med mina systrar och bölade om varannat. Kunde inte sitta still mer än 1 minuter där utanför. Gick fram och tillbaka som en galning. Medan jag fick massa meddelande från Louize att hon hade ont, fick panik och dylikt. Vilket inte lugnade mig för 5 öre. När Max väl kom så var jag tvungen att dra till jobbet. Då var kl 14:30, vi var inne på förlossningen vid 12:30.

Jag jobbar på på jobbet med världens bästa kollegor. När jag och Fröken L sitter och hjälper en kollega så med lite plugg börjar det helt plötsligt plinga en del i min lur. Då har vi i vår familj grupp på facebook fått bild på en nykläckt bebis. Omg, visa mina kollegor och alla får tårar i ögonen och blir helt överlyckliga. Lilla Legolas kom till världen Lördagen den 6/6 kl 18:19 och vägde 3840g och var 50 cm lång. Så otroligt söt liten bebis. Och Louize, vilken kämpe till lillasyster jag har. Min älskade lilla prinsessa alltså. Du kommer bli en sån fantastik mamma. Jag tror på dig, hjärtat <3

Äran att vara moster till 8 stycken helt underbara systerbarn nu. Jag är sååå otroligt stolt alltså, så stolt

Caroline...

Gillar

Kommentarer