Svar på en kommentar

Svar: Jag blir super glad när jag får såna här kommentarer. Verkligen roligt att du tycker om att läsa min blogg. Jag svara här istället just för att jag tänkte nämna om mitt jobb och min utbildning, vilket jag egentligen tänkte skriva ett inlägg om. Men skriver det som svars-inlägg istället.

Mitt jobb går super bra. Jag är fortfarande bara timanställd och tar dom timmarna jag får, därav inte så himla mycket jobb nu under vinterhalvåret. Min utbildning har jag faktiskt tagit en paus ifrån då jag pluggade 3,5 år precis innan jag hoppade på min utbildning så fick inte direkt någon paus däremellan. Jag kände att saker och ting hade påfrestat mig något enormt under våren och när jag startade min andra termin i utbildningen så han saker och ting ifatt mig och jag mådde inte speciellt bra. Så jag pausade det men ska fortsätta nu i Januari igen. Så min usk utbildning kommer ta lite längre tid än planerat. Men ibland får det bli så. Jag kan inte vara någon superwoman all the time, I need a break too.

Så i Januari kommer det bli mer skrivande om min utbildning igen. Jag hoppas det blev ett bra svar till dig och att du fick svar på det du ville veta. 😊

Caroline...

Gillar

Kommentarer