So fucking stupid

Ibland alltså, ibland är jag riktigt jävla korkad när det kommer till mina tankar. Ibland kan jag vända mig till person om mina tankar som inte ens ska få min uppmärksamhet. Som inte ens ska veta av vad som snurrar i mitt huvud. Men sen är det också inte bara till vem som helst, utan personer som känner mig utan och innan till. Jag har liksom världens bästa pojkvän, som jag VET jag kan snacka med om det är något. Som jag VET lyssnar på mig och som jag VET ger mig goda råd. Men det är fan svårt i vissa lägen. Känner mig såååå jävla korkad alltså. Fan, denna dagen kommer suga ordentligt!

Varför ska det kännas som ett jävla beslut från min sida när det kommer det vissa punkter i mitt liv? Varför ska jag har svårt för att öppna mig för nya människor i mitt liv? Även om jag vet dom finns där för mig, jag vet att dom tar emot saker jag säger, och ger mig det jag behöver tillbaka. Jag blir så himla jävla trött på mig själv ibland.

Kan dock vara så att jag har släppt in personer i mitt liv, som jag öppnat mig för. Jag har funnits där för dom och jag har verkligen gett hjärta och själ till dessa människor när dom haft det tufft och sen har det visat sig att dom bara varit några små jävla råttor. Som huggit mig i ryggen så fort dom fått chansen. Hur ska man kunna lita på folk igen när man bara hittar såna människor. När ska man få in människor i ens liv som man verkligen kan lita på? Som man verkligen kan öppna sig för och känna sig trygg med att berätta saker för?

Just nu känner jag bara att jag vill ha hem Hjärtat så jag kan få krama han och gråta en aning hos. Han behöver inte ens säga något, eller göra något. Bara krama mig hårt och länge. Jag behöver han mer än någonsin just nu!

Caroline...

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
PiimPiina
PiimPiina,
Resamedbarn
Resamedbarn,
PiimPiina
PiimPiina,