Skäms på mig

Känns som det varit så otroligt mycket sen i Torsdag så jag inte har hunnit skriva alls faktiskt. Var ju i Landskrona i Torsdag och träffa Sandra. Var super mysigt. Luncha i teaterparken och shoppa lite till Sandras outfit till bröllopet hon var på igår, så det var mysigt. Jag jobbade hela Fredag, hela Lördagen i stort sätt, stack lite tidigare för att sticka på kalas hos min svåger som fyllde år. Fick även träffa alla mina söta syskonbarn. Eller ja nästan, två fattades. Sen efter det stack vi hem till Linus moster för hans morbror skulle komma som bor i Göteborg och det är inte ofta vi träffar dem så det var nödvändigt.

Sov till 9:30 idag ungefär och åkte hemifrån 11:30 för att sticka till Kristianstad på kalas för lilla Vera som fyller 1 år idag. Tänker inte sitta här och snacka massa skit om Linus syster nu men en sak måste jag säga. Hon är SÅ överbeskyddande. Så tänker ni säkert, "ja men det har du också skrivit om att du är", ja det har jag, en riktigt hönsmamma är jag. Men jag lät andra få hålla Qasper i mer än 5 minuter när han var liten. Jag lät andra få passa han och umgås med han. Men det gick nog verkligen inte mer än 3 minuter efter jag hade fått denna söta lilla tös och Christina kommer och tar henne från mig. Samma hände när Linus moster höll henne. Hon frågar "får jag inte ha henne mer?" och svaret va "Men hon bestämmer själv vad hon vill" 1: Vera hade hur trevligt som helst hos moster och busa med dem andra barnen. 2: Christina bestämmer vad Vera vill.

Till viss del förstår jag varför Christina är såhär. Har med förflutna att göra. Men det funkar inte i längre. Vera kommer inte må bra av det och då kommer tyvärr inte Christina heller må bra. Jag hoppas det ändras så Vera kommer tycka om mig lika mycket som Tindra och Ellie gör, Linus andra syskonbarn, dem älskar jag att busa med. Och vet dem tycker om mig också, haha.

Så ja, iallafall, det är därför jag har varit så dålig på att skriva. Har inte riktigt haft tiden att sätta mig ner här och koppla av och skriva lite. Men nu så, Linus och Qasper är i badet. Så min ensamtid är detta, great. Ska förbereda nattmackan och varm mjölk till Qasper nu för han lär ändå komma upp snart.

Måste också bara nämna att Malmö spela mot AIK idag på hemmaborgen. Och såklart vinner vi med 2-0. Det är Malmö. Det är det himmelsblåa laget. Vi vann igen, Malmö vann igen. Så jävla enkla 3 poäng 😍💙

Kommer några bilder från dagarna nu. Puss på er 😘

Caroline...

Gillar

Kommentarer