Ska man skämmas?

Det är nog många som gör det idag, speciellt om dom håller på en lag med namnet Malmö FF. Men jag, nää, jag skäms inte. Jag har med stolthet över mitt lag burit en MFF tröja idag och mina MFF solglasögon. Som många säkert läst, hört eller något så förlora Malmö FF igår i Svenska Cupen mot Landskrona Bois, vilket är ett lag som spelar i div 1, det är lite pinsamt. Men alla dagar är ju inte bra. Men jag tänker verkligen inte skämmas över att jag är Malmö FF support och att jag kommer fortsätta hålla på di himmelsblåa och kommer fortsätta med det med stolthet. Plus att Bois pågar kämpa på riktigt riktigt bra igår, så stor cred till dom alltså, verkligen! 

Ja Bois vann igår, grattis och lycka till i Svenska cupen. Dom spela otroligt bra och tyvärr så kunde inte Malmö hålla emot. MEN, ja det kom ett men, jag måste få förklarat att det var inte vår första målvakt som stod, utan vår reserv. Det är inte våra toppspelar som sprang på planen och spela igår. Det var våra bänkvärmare som fick äran att få spela igår. Detta tror jag skedde just för Allan, vår tränare, var för självsäker på att vi skulle vinna över Bois hur lätt som helst. Men man ska inte alltid tro för mycket, det har jag märkt flera gånger. Flera gånger, samma igår, har jag sagt "detta tar vi lätt, vi krossar dom", ja och efter matchen så har det bitit mig sååå jävla hårt i röven så det inte finns. Så kommer aldrig yttra mig innan en match längre. Måste lära mig att man kan inte förutse någonting inom fotbolls kulturen överhuvudtaget.

Med detta sagt, vill jag bara säga att Malmö FF kommer alltid var det bästa laget i MINA ögon och jag kommer aldrig sluta hoppas eller tro på dom. Det spelar ingen roll vad för motgångar det är, så om vi skulle åka ut ur allsvenskan eller om vi skulle spela sjukt dåligt. Kommer ändå alltid fortsätta se och uppleva MFF.

Och jag kommer ALDRIG sluta älska eller följa Malmö FF! Jag är en stolt MFF support och kommer fortsätta med det också, that's is!

Hur kan man INTE få gåshud från dessa klippen ens? Allt hår på kroppen reser sig delux, det är såååååå mycket kärlek 💙

Min egna bild jag gjort, hette Stadler i efternamn innan. 😍

Caroline...

Gillar

Kommentarer